8 листопада 2021 22:43

Троє гравців займалися індивідуально. Яким було тренування збірної

У понеділок, 8 листопада, національна збірна України зібарался на завершальний у 2021 році збір. Команда розпочала підготовку до товариського поєдинку з Болгарією (11 листопада), а також до архіважливого протистояння з Боснією та Герцеговиною (16 листопада) у боротьбі за путівку на чемпіонат світу 2022 року.


Поки наставник збірної Олександр Петраков відповідав на запитання на традиційній прес-конференції, яку цього разу вирішили провести в онлайн-режимі, без фізичної присутності представників ЗМІ, футболісти команди переодягалися у спеціальному приміщенні навпроти арени імені Баннікова.


Після цього і гравці, і тренери вийшли на поле навчально-тренувального комплексу, розташованого на території Будинку футболу. Для початку Петраков зібрав усіх своїх підопічних (а таких 25) і звернувся до них з привітальним і вступним словом.


Вислухавши наставника, польові футболісти почали розминку під керівництвом тренера з фізичної підготовки Івана Баштового. Петраков за подальшими діями спостерігав зі сторони. Воротарі у цей час зайняли іншу половину поля та працювали з В'ячеславом Кернозенком.



Петраков дав польовим гравцям добре потягнутися, а потім закликав перейти їх на інший фланг, де вже були розставлені фішки. Настала черга квадратів, у яких взяли участь 19 чоловік.


Ще троє сьогодні займалися за індивідуальною програмою. З Баштовим накручували кола стадіоном і весело спілкувалися Микола Матвієнко, Артем Довбик і Тарас Качараба.


Однак, як запевнили кореспондента "Динамоманії" у збірній, це пов'язано винятково з тим, що це тріо вчора брало участь у поєдинках своїх команд. Саме тому вони отримали полегшене тренування, на відміну від усіх інших, які відіграли свої матчі до того.


Також у збірній повідомили, що усі футболісти перебувають у хорошому настрої та тонусі. Травм у команді немає. Якщо не рахувати пошкодження Віталія Миколенка, про яке було відомо заздалегідь, і через яке він пропускає цей збір.