8 листопада 2021 22:26
2

Екс-гравець "Фрозіноне": "Не здивуюся, якщо Шевченко запросить в "Дженоа" гравця збірної України"

Екс-захисник італійського клубу "Фрозіноне" Василь Прийма в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua прокоментував призначення Андрія Шевченка головним тренером команди Серії А - "Дженоа".


"Перш за все, дуже приємно, що український фахівець отримав пропозицію очолити клуб з топ-європейського чемпіонату. Упевнений, що у Шевченка в "Дженоа" все вийде, хоча у нього немає досвіду роботи на клубному рівні.


Однак, сподіваюся, що зі своїми італійськими помічниками він швидко адаптується до вимог нового виклику. Тим більше, що Шевченко користується в Італії величезною популярністю. Важливо те, що він буде працювати у футбольному місті, де є відразу дві елітні команди - "Сампдорія" і "Дженоа". І незважаючи на те, що в останні роки більше на виду "Сампдорія", проте у "Дженоа" вболівальників не менше.


На жаль, коли виступаючи за "Фразіноне" ми грали в гостях з "Дженоа", то я був в запасі, але була можливість переконатися, що там дуже вимогливі і розуміють толк у футболі тіффозі. Хочеться вірити, що вони швидко знайдуть з Шевченком спільну мову. До речі, я не здивуюся, якщо під час зимового трансферного "вікна" Шевченко запросить в "Дженоа" когось із колишніх підопічних по національній збірній України. Тоді в Україні стане ще більше вболівальників цього італійського клубу".

alex80, и Судакова в пару )))
Пускай Витю Коваленко берет)))