7 листопада 2021 22:43

"Я не ваш цуценя". Клопп різко відповів журналісту після поразки від "Вест Хема"

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп після поразки від "Вест Хема" (2:3) в 11-му турі АПЛ висловив невдоволення суддівськими рішеннями і різко відповів журналісту в післяматчевому інтерв'ю.


— Кінець безпрограшної серії-це найменша з моїх проблем. Якою б довгою не була серія, вона все одно коли-небудь закінчується. Важко прийняти деякі речі, які відбулися під час гри. Якщо ти не використовуєш свої моменти, то залишаєш все на рішення арбітра.


- Якими суддівськими рішеннями Ви залишилися незадоволені?
— Це дійсно цікаво, що ви запитали про це. Я не впевнений, що хочу відповісти на це питання, якщо ви не знайомі з ситуацією, про яку я говоривши. Ви не вважаєте [що Аліссону заважали під час першого голу]? Не мати свою думку - частина вашої роботи? Гаразд, здорово.


Ми бачили це. Аллісон пішов за м'ячем, Огбонна вдарив його рукою в руку, і тому м'яч відскочив від руки Аліссона у ворота. В інших країнах все скажуть, що це фол. Допомагати потрібно воротареві, інакше в таких ситуаціях все тікатимуть до голкіпера. Він повинен бути впевнений, що забере м'яч, але у нього немає шансів це зробити, адже якщо він штовхне гравця, то це пенальті.


Була й інша ситуація з фолом Аарона Крессуэлла на Джорданi Хендерсоні (на 9-й хвилині суддя скасував червону картку захиснику "Вест Хема" за допомогою VAR — прим. Sport24).


Ви вважаєте, що там було видалення?
- Господи. Я не ваш щеночек. Сподіваюся, у вас є своя думка. Всього хорошого - цитує Клоппа BBC Sport.