6 листопада 2021 08:44
6

Стала відома зарплата Андрія Шевченка у "Дженоа"

Незважаючи на те, що перша інформація про перехід Андрія Шевченка у "Дженоа" з'явилася вночі, італійські журналісти продовжують оперативно розкривати подробиці ймовірного призначення українського тренера в італійський клуб. Судячи з усього, вже зовсім скоро Андрія Шевченка можуть офіційно представити як тренера "Дженоа".


Раніше Джанлука Ді Марціо розповів про те, що Шевченко може бути призначений на 3 роки, або підписати контракт за схемою 2+1. Цю інформацію підтверджує La Gazzetta dello Sport. Журналісти видання розповідають про те, що конкурентом Шевченка був екс-тренер "Ювентуса" Андреа Пірло. Представники інвестиційної компанії 777 Partners офіційно стануть власниками "Дженоа" тільки 15-го листопада, але при цьому американці вже давно думають про те, як підсилити команду та кого призначити новим головним тренером.


777 Partners хотіли знайти такого фахівця, який буде відомий не тільки в Італії, але й у всьому світу. Шевченка відмінно знають навіть ті люди, які мало знайомі з італійським футболом. Саме тому представники 777 Partners вибрали Андрія Миколайовича та переконали його у тому, що він повинен працювати у "Дженоа".


Також стало відомо, скільки Шевченко отримуватиме у "Дженоа". Українському тренеру запропонували підписати контракт за схемою 2+1 із зарплатою близько 2 мільйонів євро на рік. Сторони вже обговорили всі деталі угоди та досягли домовленості, Шевченку залишилося тільки поставити підпис, і з цього моменту він може приступати до роботи у "Дженоа". У нових власників клубу величезні плани та солідні фінансові можливості. Тому варто очікувати, що вже У найближче трансферне вікно клуб постарається значно підсилити склад.


Якщо інформація La Gazzetta dello Sport вірна, то Шевченко у "Дженоа" буде отримувати практично стільки ж, скільки Піолі у "Мілані". Український фахівець увійде у топ-10 найбільш високооплачуваних тренерів Серії А.

Если это произойдет - удачи Шеве на новом месте.
Если это правда, то могу сказать, что Шевченко везунчик по жизни: Золотой мяч, жена модель (не в моем вкусе)), 4 сыновей, хорошие контракты. И да, в успех Дженоа с Шевченко не верю. В тренера немца или Вернидуба- верил бы.
Сховати
Евген, конечно, везунчик, палец о палец не ударил, да? Все верите в сказки, что что-то падает с неба? Чтоб выиграть в лотерею, надо хотя бы купить лотерейный билет, так что не завидуйте, а делайте сами свою жизнь
Евген, что бы всего этого добится он не ныл, а вкалывал день в день. Уехать в 90-х в Италию пост-советскому человеку гораздо сложней чем сейчас
Молодец Шева, пошел в Дженоа, что бы выкупить Супрягу. Респект таким тренерам)
У новых владельцев клуба огромные планы и солидные финансовые возможности. Поэтому стоит ожидать, что уже в ближайшее трансферное окно клуб постарается значительно усилить состав.
а там, реально нужно усиление, особенно в атаке, прикольно, что Пандев там играет...может Скакуна в их конюшню поставим) ... ну, было бы круто, Малину туда подписать...