3 листопада 2021 23:29
2

"Динамо" програло три матчі, але що говорить їх воротар?". Олексій Андронов привів киян у приклад "Зеніту"

Відомий коментатор Олексій Андронов поділився своєю думкою про висловлювання після матчів "Зеніту" в Лізі чемпіонів і привів у приклад київське "Динамо".


- Я не розумію, чому останній місяць навколо повторюється мантра про "гідну поразку". Це взагалі що?


Ось Хорватія програла Франції фінал ЧС в Москві? Це було гідно? А коли Баварія програла МанЮнайтед (піжони лежать - великі торжествують (с) Маслаченко)? Це було гідно чи ні?


Зрозуміло, що поразки бувають різні. У боксі - можна нокаутом, а можна за очками. Тебе можуть розірвати (дуже цікаво, як сьогодні відреагує Боруссія на жахливу головомийку від Аякса), а можуть пощадити.


Але це завжди поразка. Говорити про якусь "гідність" - значить себе до такого привчати!


Міланський Інтер не виходить з групи ЛЧ три останні сезони (і може не вийти знову). Це гідно?


Я не бачу нічого гідного в грі Зеніту вчора. Ювентус робив що хотів, потрібно було б їм забити 6 - забили б. У Зеніту пливе воротар, ненадійний і повільний захист. Ніякої виразної командної гри. Відсутність елементарної дисципліни. Дуже слабкий і передбачуваний результат.


Можна довго перераховувати, чому ми "дійшли до життя такого". Але факт - дійшли. До дна. Ми лежимо на дні європейського футболу. Ніхто не те що не боїться російські команди, а навіть їх не побоюється. Мітелять під посмішки, про коефіцієнт говорити просто страшно.


Я переконаний що конкретно Зеніту потрібен новий тренер. З Європи. Семак не вивозить цей рівень. А роботи багато, попереду і перебудова команди.


Он, Конте прийняв Тоттенхем. Він хлопець своєрідний, але... Гірше-то не буде - нікуди.


А "гідні поразки" - це якраз термін для м'яких іграшок. Для лузерів.


Динамо Київ програло 3/4 ігор у групі. Не забило ще жодного разу. Що каже їхній воротар Бущан? "Ще є 6 очок, і ми будемо боротися".


Гладити по голові треба дітей, цуценят і кошенят. А тут - професійний спорт. Який ми просто можемо втратити... - написав Андронов у своєму телеграм-каналі.

Андронов совершенно не следит за Динамо)
Правильно написано