3 листопада 2021 12:47
2

Сергій СИДОРЧУК: "Баварія" не з автобази якоїсь, вони спокійно по 5 голів забивають"

Капітан "Динамо" Сергій Сидорчук прокоментував поразку від "Барселони" (0:1).


- У чому причина пропущеного гола?


- Я б не сказав, що це розслабленість. Була достатня кількість наших гравців у штрафному майданчику, але трапився невдалий для нас рикошет. М'яч досить сильно летів на Дембеле, який був трохи попереду мене. Не думаю, що йому було б зручно бити під праву ногу. А після рикошету м'яч трохи застряг і влучив Фаті прямо на ногу. Це не розслабленість, це не пощастило, можна так сказати.


Містер сказав, що є велика різниця, як ми програли в Іспанії, і як ми програли в Києві. Прикро програвати такі матчі. Створили нормальну кількість моментів, з яких могли розраховувати на більше.


- 0 голів у 4 турах. Це тисне на футболістів?


- Зараз вже, напевно, потихеньку почне тиснути, тому що це вже четверта гра. Тим більше, наступною буде "Баварія" вдома - теж не з легких суперник. Потрібно дивитися і відштовхуватися від суперників і розуміти, що створювати проблеми біля їхніх воріт дуже важко. Суперники добре пресингують. Тому важко даються нам моменти, але ми могли забити з тих моментів, що створили.


Важко зараз оцінювати шанси. Важко для нас, а для експертів вони з легкістю даються. Вдома з "Баварією" буде важко, але гратимемо вже для вболівальників. Іншого виходу просто немає.


- Рівень "Баварії" космічний, але самолюбство має зачепити команду...


- Хочеться, але ви ж бачите, як вони грають. Вони теж не з автобази якоїсь, вони спокійно в Лізі чемпіонів по 5 голів забивають. Буде важко, але постраємося грати для наших уболівальників.

а вы с какой автобазы?
уже видно, что усрался! Лучше на поле не выходи уже, Сережа, играй ЧУкре.