3 листопада 2021 09:19
6

Журналіст: "У "Динамо" зібрані ніяк не злі гравці, не готові, якщо потрібно, затоптати і забити"

Журналіст Ігор Лінник у своєму Facebook висловився про поразку "Динамо" від "Барселони" в матчі 4-го туру Ліги чемпіонів.


"Крім усього іншого, головна відмінність навіть такої ослабленої "Барселони" від нинішнього київського "Динамо" в тому, що у складі "Барси" зібрані молоді, але вже зубасті, агресивні хижаки, які, якщо треба, можуть бути поганими хлопцями.


Тоді як в "Динамо" зібрані переважно дуже дисципліновані, старанні і хороші гравці, але ніяк не злі, не готові, якщо потрібно, затоптати і забити.


Але все одно в порівнянні з минулим сезоном Ліги чемпіонів "Динамо" виглядає командою, яка додала, підросла і вміє значно більше, ніж рік тому.


У чому, звичайно, заслуга Мірчі Луческу. Він як і раніше дістає з наших хороших хлопців практично все, що в них на даний момент є.


Чи може тренер зробити їх злими? На жаль, але лише до певної міри. Ці якості з розряду вроджених або виховуються в отроцтві. як правило, в середовищі, далекій від ситості і, тим більше, гламуру", - написав Лінник.
Спасибо команде за игру.
они не просто не злые, они психологически очень слабые, и с этим надо что-то делать. даже испанские журналисты об этом открыто говорят (осмелели во втором тайме когда поняли что Барса не та) наиболее слабые психологически (теряются на поле) это Буяльский и Сидорчук (капитан, как раз тот кто должен вести за собой), Бущан тоже слаб, Микола тоже, Кендзера, и даже Циганков, но меньше. А вот Гармаш и Шапаренко, еще Забарный - эти вроде бы стараются играть в свою игру. В общем они слишком уважают соперников. Лужного не хватает в команде!
Сховати
Дмитрий, вот как—раз Забарный в последнее время вообще не радует. Начинал намного лучше, сейчас сдал конкретно.
Может быть и так. Но вот смотрю игру с Витиньей, не получается у него, упал нелепо, по-детски, в борьбе...крупный план Гармаша, который с весельем комментирует это своим товарищам
Сховати
czesare, да че там говорить, пол-клуба дауны...
czesare, Гармаш в этот момент придумывал Витинью новое прозвище.