2 листопада 2021 10:38
3

"Значить, "Шериф" краще, ніж "Динамо" і "Шахтар". Віктор Циганков - про результативність команди в Лізі чемпіонів і протистояння з "Барселоною"

Півзахисник "Динамо" Віктор Циганков в інтерв'ю Sportarena TV поділився своїми очікуваннями від матчу Ліги чемпіонів з " Барселоною»


- Для українських команд зараз непростий період, оскільки ні "Динамо", ні "Шахтар" не змогли забити в перших трьох турах Ліги чемпіонів. Чому так складно даються ці голи? Хтось каже, що справа в рівні чемпіонаті, хтось знаходить інші причини.

- Чемпіонат і клас футболістів, напевно…


- Але люди відразу в коментарях напишуть: "А як же "Шериф"? Як вони здобувають перемоги?"

- Значить, "Шериф" краще, ніж "Динамо" і "Шахтар".


- Серйозно?

- (посміхається) У кожного своя думка. Якщо немає голів, значить-є якась проблема. І її потрібно вирішувати. Сподіваюся, завтра вийде це зробити.


Матч з "Маріуполем"? Ми багато не забиваємо. Потрібно піднімати це питання. У нас було достатньо моментів, щоб закрити гру з "Маріуполем", і щоб потім не було ніяких розмов, що нам пощастило або хтось допоміг.


Потрібно просто своєю грою доводити, що проти суддів і таких команд можна грати, забивати і перемагати. Все.


"Барселона"? Це той клуб, в якому ти кожен день бачиш зміни. Якщо справи йдуть дуже погано, то відразу ж виникає критика і прибирають тренера. Але нам потрібно дивитися на свою гру. Можливо, у них є проблеми, але і у нас вони є. Ви правильно сказали, що нам потрібно забивати. Ми дуже багато моментів не реалізуємо. І це потрібно міняти. Думаю, що нам, в першу чергу, потрібно на своїх моментах сконцентруватися.


В принципі, ми знаємо, що у нас є шанси. У "Барселони" зараз не найкращі часи, і потрібно цим скористатися. Будемо сподіватися, що у нас вийде виграти.


Чому Гармаш забив більше за інших нападників команди? Не знаю. Напевно, це питання кожному з наших нападників. Денис вже не молодий футболіст, і у нього є досвід, через який, думаю, йому і легше. А хлопцям, які прийшли, для появи впевненості потрібно забити один-два м'ячі. І тоді у них все вийде.


Я думаю, нам просто потрібно працювати, а не літати в хмарах. І сконцентруватися на сьогоднішньому дні. Дай Бог, хтось із наших футболістів потім зможе виїхати в Європу і показати, що українці теж вміють грати у футбол!

Надо перестать обс_ться до игры! как это было в Барселоне. Кроме Шапы и Гармаша остальные вышли об_е.
Хорош пиз...ть, начинайте уже в футбол играть, мастера!
Витя, наверное Вы не тренируете удары по мячу, надо бить так, чтобы мяч вместе с вратарем залетал в ворота, а не катить.