2 листопада 2021 08:33

Младен БАРТУЛОВИЧ: "Динамо" за рахунок хорошої організації оборони і небезпечних контратак може домогтися позитивного результату з "Барселоною"

Капітан «Інгульця» Младен Бартулович зробив прогноз на матч 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Динамо» – «Барселона».


- «Динамо» після поразки від «Барселони» на «Камп Ноу» виграло три матчі на внутрішній арені. Кияни перемогли «Дніпро-1» (2:0) у матчі УПЛ, а також двічі виграли у «Маріуполя» у Кубку України (2:1) та у чемпіонаті України (3:2).

«Барселона» після тієї зустрічі з киянами у трьох поспіль матчах Ла Ліги двічі програла та зіграла внічию. Каталонці поступилися «Реалу» (1:2) і «Райо Вальєкано» (0:1), після чого був відправлений у відставку Рональд Куман. Потім «Блаугранас» вже під керівництвом Серхі Бархуана зіграли 1:1 з «Алавесом».

У групі Е Ліги чемпіонів «Барселона» із 3 очками йде третьою, «Динамо» з 1 балом перебуває на четвертій позиції.

Думаю, що «Динамо» за рахунок гарної організації оборони та небезпечних контратак може досягти позитивного результату у матчі з «Барселоною». Поставлю, що «Динамо» не програє «Барселоні» вдома», – сказав Бартулович.

Матч «Динамо» – «Барселона» відбудеться 2 листопада. Початок зустрічі – о 22:00.