29 жовтня 2021 16:22

Володимир МІКТІН: "У порівнянні з кубковим матчем в Маріуполі "Динамо", думаю, буде більш мотивовано і сконцентровано"

На наступний ігровий день свій прогноз для zbirna.com дав екс-захисник Зорі та збірної України Володимир МИКІТІН.


30.10.2021


Маріуполь - Динамо - 0:2

Порівняно з кубковим матчем Динамо, гадаю, буде більш мотивованим та сконцентрованим, тому підопічні Мірчі Луческу знову виграють. Голов багато не буде, але перемога гостей буде впевненою.


Шахтар - Десна - 2:1

У кожній грі гірники створюють багато моментів. Не винятком стане і матч проти Десни. Думаю, свої два м'ячі Шахтар заб'є, але водночас і чернігівці дадуть відповідь взяттям воріт. Проте перемога буде за досвідченішою командою.


Інгулець - Верес - 1:0

Верес психологічно може бути трохи пригнічений після вильоту із Кубка України. А команді Сергія Лавріненка настав час перемагати після п'ятиматчевої безвиграшної серії.


31.10.2021


Колос - Львів - 1:1

На даний момент обидва суперники приблизно одного рівня. Думаю, у цій зустрічі кожен із суперників заб'є по одному м'ячу, не більше.


Рух - Олександрія - 1:2

Підопічні Юрія Гури зараз на ходу. Причому, на виїзді олександрійцям виходить краще добувати очки. У цій парі поставлю на найменшу перемогу гостей.


Металіст 1925 - Зоря - 1:3

Незважаючи на те, що у Зорі є проблеми в обороні, в атаку команда грає непогано. У цьому протистоянні буде забито багато голів. Віддам перевагу луганчанам.


01.11.2021


Дніпро-1 - Минай - 2:0

На сьогоднішній день Дніпро-1, на мій погляд, сильніший за закарпатську команду, яка поки що шукає свою гру. Господарі не повинні прогаяти шанс взяти три очки.


Ворскла - Чорноморець - 2: 2

У цій парі зроблю ставку на несподіваний результат. Так, Ворскла знаходиться на третьому місці у турнірній таблиці, але Чорноморець, незважаючи на велику кількість молоді, намагається багато атакувати. Ризикну припустити, що зустріч завершиться внічию.


Фото: ФК "Зоря"