25 жовтня 2021 18:55
1

Ігор ЦИГАНИК: "Йовічевич мріє про те, щоб "Дніпро-1" викупив Дубінчака. Але його гра подобається Луческу"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі шоу "Циганик LIVE" на FootballHub відповів на питання про те, чи хотів би "Дніпро-1" викупити орендованого у "Динамо" захисника Владислава Дубінчака.


- Йовічевич мріє про те, щоб "Дніпро-1" викупив Дубінчака. Я знаю, що і керівництво клубу теж дуже хоче, щоб Владислав перейшов до них на повноцінний контракт.


Сам Дубінчак, наскільки я розумію, також не проти такого кроку, адже він там себе досить комфортно почуває. Але зараз він належить "Динамо" і, наскільки я знаю, його гра подобається Луческу. Це було ще й у минулому сезоні. Тоді Містер, переглядаючи матчі "Дніпра-1", якраз і звернув увагу на Дубінчака.


Якби продали Миколенка в це міжсезоння, то Дубінчак залишився б у "Динамо". На Сідклея тоді не сильно розраховували, а Вантух захворів. Хоча Роман як і Владислав, як на мене, це ті футболісти, які могли б конкурувати за місце у складі "Динамо", якби поїхав Миколенко. Є ще молодий Вівчаренко.


Хто з них гратиме в основі, якщо продадуть Миколенка? Звичайно ж Дубинчак. І він має реальний шанс заграти. Луческу це розуміє, тому і не залишив його в команді, давши можливість пограти, щоб він не втратив ігровий тонус.


Тому говорити, наскільки "Дніпро-1" може розраховувати на Дубинчака... знаєте, може трапитися все, що завгодно. Завтра Луческу знову захоче Довбика, і там вже можуть бути різні розмови.


Але я точно знаю, що Луческу Дубінчак дуже подобається. І зараз важко сказати, що він може перейти в "Дніпро-1" на повноцінний контракт, як би цього і не хотів Йовічевич.

ИМХО Миколенко смотрится слабее в последний год (из-за отсутствия реальной конкуренции думаю), даже Тымчик ИМХО сейчас смотрится увереннее...