25 жовтня 2021 17:21
3

Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: "За перемогу над "Динамо" Ахметов заплатив 500 тисяч"

Артем Федецький пригадав історію, як «Шахтар» стимулював «Карпати» у поєдинку проти «Динамо».


«Ми грали с запорізьким «Металлургом», тоді ще пам’ятаю Макс Коваль стояв у воротах. Ми з Тлумаком у кімнаті. Дзвонить телефон буквально за дві години до матчу. Дивлюся: «Приймальня Ріната Ахметова». Дівчинка питає: «Артем, добрий день! З вами хоче поговорити Рінат Леонідович Ахметов. Ви не зайняті?». Я кажу: «Звичайно, вільний».

Рінат Леонідович запитав, як справи. Він дуже футбольна людина, завжди, коли у мене були якісь проблеми, дзвонив, цікавився. Він каже: «Наступний тур ви граєте з «Динамо». Нам треба допомога «Карпат». Знаємо, що у Львові будь-якій команді важко. Ми готові посприяти». Тоді «Шахтар» був на два очки попереду, але залишалося 4-5 турів і попереду матч з «Динамо» в Києві. Сума була 500 тисяч доларів перемога, 300 тисяч – нічия. Я хотів пожартувати, кажу: «Рінат Леонідович, це за «Металург»?». Він посміхається: «Не, за «Динамо».

Після матчу я взяв 300 тисяч, Тлумак – 200 і ми поїхали ділити. Кононов сказав: «Хлопці, гроші ваші - діліть». Тоді всі отримали преміальні за перемогу над «Динамо», - сказав Федецький на ютуб-каналі Пряма червона.
Одного не пойму, как этот крот волынский понял, что татарин улыбается?
Сховати
Santos, Питомцы нередко ощущают эмоции хозяина.:)
П...да.