25 жовтня 2021 11:30

Забарний набрав в три рази більше балів, ніж конкуренти у боротьбі за звання найкращого гравця U-19 у вересні

Проект Золотий Талант підбив підсумки шостого в 2021 році щомісячного опитування і визначив кращого футболіста України травня у віковій категорії U-19. І знову гравцем місяця серед гравців 2002 року народження та молодше став захисник київського Динамо та національної збірної - Ілля Забарний. Конкурентів у нього в цьому році поки що не видно


Важко уявити, аби хтось наразі зумів випередити Іллю Забарного у рейтингу кращих футболістів України у віковій категорії U-19. Основний захисник київського Динамо та національної збірної України поза конкуренцією серед однолітків ще з вересня 2020 року.


В 2021-му він виграв вже шість з шести місячних опитувань проекту Золотий Талант і впевнено крокує до звання гравця року в Україні у віковій категорії U-19.


У вересневому опитуванні Забарний не потрапив лише у 7 анкет зі 128-ми. А ще 93 рази згадувався під №1.


І це дозволило йому набрати в три рази більше балів, ніж найближчі конкуренти з Шахтаря (Георгій Судаков) та Чорноморця (Владислав Ванат, який грає в Одесі на правах оренди від Динамо).


Ванат потрапив до 67 анкет, Судаков - до 59. Але Судаков вище у рейтингу через те, що у нього перевага за першими місцями у анкетах - 7:1. А перше місце - це три бали.



Андрій КУДИРКО