25 жовтня 2021 11:16
3

Журналіст - про повернення Маліновського до збірної: "Павелко не мав до цього жодного відношення"

Ведучий "ТаТоТаке" Михайло Співаковський в ефірі нового випуску розповів, що президент УАФ Андрій Павелко не має відношення до повернення Руслана Маліновського до збірної України.


"За моїми джерелами, Павелко не мав до цього жодного відношення. Ще один важливий аспект, про який потрібно сказати. Зрозумійте, там не було такої ситуації, що горщики були биті до такої міри, що черепиця валялася по підлозі, і поширювався сморід по роздягальні збірної. Це була абсолютно робоча ситуація, і зараз люди здзвонилися і переговорили.


За моєю інформацією, в чому була логіка тренерського штабу в даному випадку. У нас вирішальний матч проти Боснії - це фінал цієї збірної, квінтесенція перебування Петракова в цій команді. Після матчу з Боснією стало очевидно, що у нас є досить обмежені можливості щодо посилення складу, особливо під час гри. І в цій ситуації потрібно зібрати кращі сили. Тому Петраков і Маліновський поговорили, з'ясували всі один з одним нюанси. І Маліновський на 100% опиниться в списку", - сказав Співаковський.


"За моєю інформацією, подзвонив Маліновський Петракову, а не навпаки. І це багато що говорить про Маліновського. Він усвідомив, він хоче грати, і він пішов на такий крок, щоб помиритися", - додав інший ведучий Сергій Болотніков.

Якщо це правда, то Петраков ще тупіший ніж я думав
Если Спиваковский не соврал, то лично я изменю своё отношение к Малине в лучшую сторону.
Сховати
Santos, соврал ,конечно. Малина по-любому в следующую сборную попадает , а Петраков ,в случае поражения -нет .