25 жовтня 2021 10:11
1

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: "Багатьом людям в "Минаї" я і Кобін не подобалися"

Колишній спортивний директор Минаю Михайло Кополовець в ексклюзивному коментарі YouTube-каналу BurBuzz розповів про своє бачення відставки Кобіна з посади головного тренера клубу.


- Василя Кобіна звільнили по ділу чи незаслужено?


- Василь вичавлював з команди все, що міг. У нього не було великого ресурсу, футболістів. Я знаю, як складно зробити цукерку за такий короткий період часу. За кілька тижнів до старту чемпіонату він ще не знав, що команда гратиме в Прем'єр-лізі. Це дуже складно. Серйозний фахівець в Минай не прийде, тому що він захоче серйозних капіталовкладень.


- Причини звільнення Кобіна тільки спортивні?


- Думаю, що є ще якісь причини. Василь не всім подобався в команді, як і я. Багатьом людям в клубі ми не подобалися. Коли ми з президентом починали будувати цю команду, то ними і не пахло. Вони вчасно класно підлаштувалися. Я як кінь віддав всю силу і енергію Минаю. Я Кобіна попереджав, що ми з ним ще наприкінці крайніми залишимося.


Кобін після повернення в клуб попрацював три або чотири місяці. Складно щось зробити за цей час. З цією командою він робив все, що міг. Повертатися в Минай - це була його помилка, - сказав Кополовець.

...и не только в "Минае"