25 жовтня 2021 09:21

Валерій ЛУЧКЕВИЧ: "З "Динамо" не влаштували "Сталінград", не ставили автобуси"

Захисник "Дніпра-1" Валерій Лучкевич для "ПРОФУТБОЛ Digital" прокоментував поразку від "Динамо".


"Перший тайм ми провели дуже добре. Тренерський склад добре розібрав "Динамо", обрав правильну тактику. Ми правильно переміщалися, правильно рухалися, контролювали м'яч. Створювали моменти, кылька моментів у нас було. У другому таймі все зламав швидкий гол. Ми очікували, що гравці "Динамо" відразу побіжать, будуть накривати. Пішла нервозність, помилки. І швидкий гол забили нам - виконання Циганкова.


Думаю, в першому таймі ми показали, що розбирали суперника. Дуже правильно накривали, не сіли в оборону, не влаштували "Сталінград", не ставили автобуси, а намагалися накривати на їхній половині поля. Нам це вдавалося. А в другому таймі десь підсіли, сили не безмежні, закінчуються. І, на жаль, 0:2 програли.


"Динамо" - це гранд нашого чемпіонату. У них хороші футболісти. Якщо в першому таймі нам вдавалося виходити в атаку і створювати моменти, то в другому ми підсіли фізично, тому було важкувато.


Чемпіонат ти не виграєш за одну гру. Необхідно набирати очки з тими командами, з якими ти зобов'язаний грати. Поки у нас невдалі результати з грандами, але ми боремося. У нас мета - єврокубки", - сказав Лучкевич.


Фото - СК "Дніпро-1"