24 жовтня 2021 12:46

Моурінью: "Моурінью хоче більше гравців? Звичайно, як і будь-який тренер. Але Моурінью - не засранець"

Головний тренер "Роми" Жозе Моурінью висловився про попереднього власника клубу Джеймса Паллотту.


"Багато хто сміється над тим, що попередні власники зробили з "Ромою". Після них клубу залишилася купа лайна. Нинішні власники витратили багато грошей, щоб виправити допущені помилки і постаратися створити умови для проекту, на реалізацію якого потрібен час. Є люди, які сміються, маючи набиті кишені.


Коли хтось каже, що Моурінью незадоволений, то це велика брехня. Моурінью хоче більше гравців? Звичайно, як і будь-який тренер, він хоче нових футболістів, щоб проводити ротацію і підтримувати баланс.


Моурінью хоче, щоб всі гравці були на одному рівні? Так, але Моурінью – не засранець, він поважає власників клубу. Моурінью розуміє і приймає ситуацію.


Такий результат, як у матчі з "Буде-Глімт", трапляється раз у житті, але відповідальність за нього несу тільки я. не гравці, не спортивний директор. Я випустив такий склад, знаючи, що з ним ризикую програти. Я не думав, що це буде так жахливо, але відповідальність залишається на мені.


Я зробив це, тому що злякався, що на штучному полі гравці отримають травми, тому що у мене в складі немає двох гравців на кожну позицію. Я беру відповідальність на себе", - сказав Моурінью.