23 жовтня 2021 21:11
1

Остап МАРКЕВИЧ: "Важко вимагати результат від молоді, вони не винні в такій ситуації"

Головний тренер "Маріуполя" Остап Маркевич прокоментував поразку в 12-му турі УПЛ від "Вереса" (0:2).


"Вважаю, що сьогодні ми продемонстрували хороший футбол. Але цього виявилося недостатньо для позитивного результату. Необхідно було намертво стояти біля своїх воріт і не допускати помилок в обороні. Фізично ми також виглядали добре. Ви бачили, що нам заміни необхідності проводити не було. Плюс мені здається, що нас переслідує нефарт. Що в цій грі, що в минулій.


"Верес " - хороша бойова команда, але ми виглядали сьогодні трохи краще. Але, на жаль, програли.


Чого не вистачило сьогодні? Забитого м'яча. Необхідно реалізовувати свої моменти. Плюс, звичайно, потрібно надійніше грати в обороні. Це все наслідок відсутності досвіду. Я про це говорю практично після кожної гри, і мене за ці слова критикують. Але це так і є.


Ми допускаємо помилки в ситуаціях, які не відпрацюєш на тренуваннях і не навчиш гравців. Це все досвід. Молоді хлопці вчаться на своїх помилках. Для них це шокова терапія. Але з цієї ситуації вони вийдуть сильніше і в наступних іграх такі помилки допускати вже не будуть. Мені здається, хлопці додають.


Крім результату у нас є гра. Однак важко вимагати результат від молоді. Я хочу захистити хлопців. Вони не винні в такій ситуації", - сказав Маркевич.


Фото - ФК "Марiуполь"

В вашем случае результат не так важен, ибо смысл существования клуба в обкатке горняцкого молодняка.