23 жовтня 2021 19:54
8

Роберто ДЕ ДЗЕРБІ: "Видалення було, тому що був небезпечний фол для воротаря"

Головний тренер "Шахтаря" Роберто Де Дзербі прокоментував перемогу в 12-му турі УПЛ над "Ворсклою" (2:0).


- Не буду відразу говорити про матч. Хочу висловити співчуття Сергія Морозова, я його знав, це був мій друг. Він кілька разів приїжджав на базу подивитися наші тренування. Для нас було дуже сумно отримати цю новину. Хороша людина, яка знала футбол, дуже вихована. Я буду завжди про нього згадувати. Ми мало розмовляли, але я гордий, що познайомився з ним.


З приводу матчу. Він був важким, як і кожен матч, особливо, після ЛЧ. Звичайно, нам стало легше після видалення. Але і до видалення ми створили кілька моментів, щоб забити перший гол. Я помітив, що кілька футболістів були втомленими. Пожтому я зробив три заміни в перерві.

Педріньо замінив, тому що він отримав травму, Фернандо, тому що він отримав жовту, Алана Патріка – бачив його втому, він зіграв практично у всіх матчах сезону, він мені здався втомленим сьогодні.


Ми зіграли добре і в першому, і в другому таймі. Я вважаю, що у нас сильні суперники, але ми зберігаємо ту ж дистанцію від «Динамо», яке гратиме завтра.


- Ваша думка щодо рішення арбітра в моменті з видаленням Тілля.

- Бувають різні інтерпретації. Був момент, коли Педріньо отримав жорсткий фол і травму. Те, що мені сьогодні не сподобалися арбітри, це не на полі, тому що на полі помилки бувають у всіх – і у футболістів, і у арбітрів. Але мені не сподобалося, що вони спілкувалися в перерві, арбітр поводився неправильно. Так, він арбітр, але арбітр - це теж людина, як і всі.


- У чому саме він неправильно себе повів?


- Тому що коли є розмова, це нормально слухати і відповідати. Але про це не буду розповідати детально. Видалення було, вважаю, що це правильно, тому що був небезпечний фол для воротаря. Нам потім було легше грати в більшості.


- Що попередньо можна сказати про пошкодження Степаненка і Педріньо?


- Зі Степаненком, думаю, нічого особливого, з Педріньо може бути трохи складніше, треба зрозуміти. Це накладається на травмованого Траоре. Але у нас сильна команда, багато гравців. Сьогодні ми це побачили, тому що Тете, Соломон, Судаков зіграли дуже добре в другому таймі, як і Сікан.


Ми сильна команда, ми продовжуємо грати, незважаючи на втрати. У середу у нас матч на Кубок України (з "Чорноморцем" - прим.), це теж дуже важлива мета для нас. Буде дуже складний матч в Одесі. Важливий кожен матч, як і сьогодні, як і проти "Реала".

- Ви емоційно святкували гол, чому так?

- Ми сьогодні грали проти команди, яка йде на 3-му місці в турнірній таблиці, і я хотів би виграти чемпіонат.

- Що робив ваш асистент за воротами "Ворскли", коли отримав жовту? Ви його туди послали?


- Не знаю, але подія - це позитивно, значить, ми робимо свою роботу з пристрастю, що ми любимо те, що робимо. Мені подобається, коли у мене в штабі є люди з гарячою кров'ю, – сказав Де Дзербі.

Блин....Ну почему они только нас гоняют по всему полю , а остальных побеждают на тоненького , только с судьями ?
Видалення було через те що кротам потрібна була допомога у матчі.
Як його відразу не вигнали, а чекали більше 20 хвилин.
Де зебра, де зебра? У Африці.
А от у Бразилії зовсім інші тваринки. І сови також є!
Гидко дивитись як цю ахметівську мерзоту тягнуть за все що можна.
Будь яким чином, а шлюхтьор хочуть зробити чемпіоном у нашій педерації.
Словесный понос от макаронника.
из всех прошлых тренеров, этот бесит больше всех, дофига умный весь из себя
Сховати
Леханыч, был и Каштру был и Фонсека которые бессили не хуже этого клоуна
Сховати
Андрей Николаевич Шевченко, я не спорю, но этот прям такой пиздун что каждое интервью - мерзость
Где Зебра,удаление было потому,что без помощи продажных судишек,вы никто и звать вас никак.