23 жовтня 2021 09:11
1

В компанії з "Міланом". Проміжні підсумки Ліги чемпіонів для "Динамо"

Після трьох турів групового етапу Ліги чемпіонів Динамо, з нулем забитих м'ячів, пишатися особливо нічим. Однак є показники, в яких кияни займають провідні позиції в рейтингах учасників турніру. Так, підопічні Мірчі Луческу за кількістю відборів м'яча (44 за матч) поступаються тільки Боруссії Д (47) і Мілану (48), а за кількістю підбирань (63) — тільки Ліллю (65), пише zbirna.com.


Втім, в атаці все набагато гірше. По середньому числу ударів по воротах за гру Динамо ділить останнє місце з Міланом — у обох команд по 5,3 пострілу за матч. За часом роботи з м'ячем кияни входять до п'ятірки найгірших колективів Ліги чемпіонів. Володіння у них становить 20 хвилин і 35 секунд. Гірше показник тільки у Брюгге, Мальме і Шерифа. За кількістю флангових передач динамівці займають передостаннє місце, а на останньому — все той же Шериф.

У киян найгірший (!) показник виграних єдиноборств в атаці - 35%. У них найменше вдалих обводок - по вісім за гру. Зате біло-сині другі по попаданнях в офсайд. За матч у нашого колективу по 4,7 офсайду. Більше тільки у Лілля - 5,0. Все це призвело до того, що поки Динамо є однією з найгірших команд Ліги чемпіонів за загальним рейтингом ефективності гри. Недалеко пішов і Шахтар.


Больше показателей хороших и нужных! Только кому это нужно????

А вообще с Барсой ( такой Барсой ) симотрелись терпимо.

А Шапа - вапче круто! С такой игрой долго он у сурков не задержиться.