22 жовтня 2021 11:52
2

Вболівальники ЦСКА: "УЄФА - це мафія, у "Зорі" було на три гравці більше на полі"

Болгарські вболівальники не розуміють, як ЦСКА примудрився програти "Зорі", так як до початку матчу всі були впевнені, що болгарський клуб зможе набрати 6 очок у протистоянні з "Зорею", а в останніх двох турах постарається вдало зіграти з "Ромою" і "Буде-Глімтом". Поразка стала несподіванкою для всіх.


Але винуватця знайшли досить швидко. Дуже багато фанатів ЦСКА звинуватили бригаду арбітрів у тому, що вони симпатизували "Зорі", і навіть допомогли гостям обіграти болгарський клуб, приймаючи дуже сумнівні рішення на користь українців. Цікаво, що деякі пишуть навіть про змову проти ЦСКА, так як це вже не перший випадок, коли арбітри допомагають суперникам болгарського клубу.


І лише мала частина вболівальників ЦСКА постаралася проаналізувати гру і розкритикувала свою команду за поразку від "Зорі", після якої шанси на плей-офф здаються вже примарними.


Cvetomir:
Якби ми використовували свої моменти в першому таймі, то поховали б українців і у них вже не було б жодної можливості обіграти нас. Самі винні, що замість трьох очок у підсумку поразка.


Doktor: Якщо таких слабких суперників не обігравати навіть у Лізі конференцій, то який сенс від виходу в груповий раунд? Соромно за ЦСКА, програли дуже слабкій команді.


German: Українці навіть толком нічого не створили. Один дурний удар на удачу і гол. Ми повинні були брати 6 очок в матчах з такою слабкою командою, а в підсумку сьогодні на 90% втратили всі шанси на вихід в плей-офф. І це була всього лише "Зоря". Враховуючи поразку "Лудогорця" від "Браги", сьогодні ми побачили реальний рівень болгарського футболу...


Feld: Схоже, що сьогоднішня поразка від "Зорі" була фатальною. 6 очок у "Роми", 7 – у" Буде-Глімта", три у "Зорі" і одне у нас. Навіть якщо ми якимось диво виграємо в українців у матчі-відповіді, то цього буде мало. Потрібно буде вигравати всі три поєдинки, що залишилися, щоб зайняти хоча б друге місце в цій групі. Хтось вірить в такий розклад після сьогоднішньої гри?


RedBaron: Неоднозначна робота арбітра зламала цю гру. Навіть якщо говорити про останні хвилини: збивають нашого гравця в штрафному майданчику - немає пенальті. Відразу після цього йде кутовий, а футболіст "Зорі" зіграв рукою – немає пенальті. Наш гравець йде в жорсткий підкат - вилучення. Українець через кілька хвилин ззаду йде в жорсткий підкат - жовта картка. Дуже слабо відпрацювали арбітри. Не думаю, що мова йде про упередженість, але вийшло, що свистіли вони на користь українців.


Komas: "Буде-Глімт "знищив" Рому "6:1, а ми програли" Зорі", яка вважалася найгіршою командою нашої групи. Виходить, що ЦСКА слабкіше навіть аутсайдера. І не має значення, хто як грав сьогодні. Результат залишиться, решта забудеться вже на наступний день. Спасибі за груповий етап, але схоже, що це на сьогодні максимум для ЦСКА, незважаючи на, здавалося б, слабких суперників по групі.


Ulaev: Дурні рішення тренера і слабка реалізація призвели до того, що ЦСКА примудрився програти слабшому супернику. Я б навіть не став звинувачувати арбітра, хоча його кваліфікація залишає бажати кращого. Сьогодні була дуже слабка гра у виконанні обох команд. Просто українцям трохи більше пощастило, і вони змогли забити один гол.


1939: Все вже зрозуміло в цій групі. У ЦСКА один гол і одне очко в трьох матчах. Забудьте вже про плей-офф, це вже мрії. Хіба що вийде ще у когось відібрати очки, але на цьому ми і обмежимося. "Рома" і "Буде-Глімт" поділять перші два місця, "Зоря" буде третя, а ми фінішуємо на четвертому місці.


Vlados: Відмінний перший тайм, слабкий другий тайм, і несправедлива поразка. Якого біса? Чому наші футболісти вирішили, що в другому таймі "Зоря" не постарається піти вперед? Це провина тренера, який вирішив, що суперник вже здався, хоча після перерви рахунок був 0:0. Недооцінка суперника коштувала дуже дорого для ЦСКА. Схоже, що ми так і залишимося з одним очком в цій групі.


Milko: УЄФА - це мафія. Не втомлюся це повторювати. У "Зорі" було на три гравці більше на полі. З такою підтримкою було б дивно, якби вони не змогли виграти матч. На жаль, ми нікому не цікаві в плей-офф, тому таке триватиме ще довго.


Tsankov: ЦСКА - це просто посередня команда, в якій є 2-3 хороших гравця. У нас слабкий тренер, у нас жадібний президент, у нас немає ким посилити гру. Вихід в Лігу конференцій був маленьким дивом, але реальний рівень ЦСКА ми побачили в груповому раунді. Якщо ми навіть "Зорі" програли, то про що ще можна говорити?


Liupko: Скандальне суддівство! Всі розуміють, що в таких матчах все вирішують деталі. Сьогодні цією "деталлю" стала бригада арбітрів, яка явно симпатизувала українцям. Але я взагалі не бачу тут жодної логіки. Чим "Зоря" краще ЦСКА? Чому їм потрібно допомагати, а нас засуджувати? Чим ЦСКА вже не догодив УЄФА?


Atseto: Потворний матч у виконанні обох команд. ЦСКА трохи краще виглядав у першому таймі, "Зоря" - у другому. Але ніхто не заслужив сьогодні виграти і взяти три очки. Справедливо було б зіграти внічию, але не шукайте справедливості в сучасному спорті. Є деякі люди в полі, які самі вирішують, з яким рахунком повинен закінчитися матч, і що для цього потрібно зробити.


Magnitsko: Чому в Лізі конференцій немає VAR? Сьогодні ми побачили, як арбітр в полі постійно робив помилки, але нікому було його виправити. Але ж повтори були чіткі, там було видно, що рефері просто не бачив багато епізодів з правильної точки. Виходить, що в Лізі конференцій арбітри можуть творити все, що захочуть?


Dvach: Таке відчуття, що в єврокубках ЦСКА грає все гірше і гірше з кожним матчем. З таким успіхом ми розгромно програємо в останніх трьох турах і фінішуємо на четвертому місці. І не скажеш, що ми заслуговуємо більшого. В першу чергу, саме ЦСКА слабо зіграв сьогодні. Решта - це вже деталі. Якби ми зіграли сильно, то ніхто не завадив би ЦСКА виграти.


Govedon: Не знаю, що відбувається, але це вже другий матч поспіль у Лізі конференцій, в якому арбітри приймають ну дуже дивні рішення на користь наших суперників. Бригада арбітрів повністю провалила цей матч і вже немає сенсу обговорювати, чи дійсно вони не вміють судити, або ж робили це спеціально. Складно грати в хороший футбол, коли проти тебе працюють арбітри.


Dobremi: Я згоден, що в ЦСКА багато слабких гравців, що ми показуємо далеко не ідеальний футбол, що є багато помилок, як тактичних, так і ігрових. Але! Чи змогла б сьогодні "Зоря" виграти, якби не допомога від арбітрів? Сумніваюся. У гіршому випадку ми б зіграли внічию. Але є відчуття, що ми могли б вирвати перемогу, так як зіграли набагато краще за українців.


Harabei: Є три причини сьогоднішнього поразки ЦСКА. 1) Скандальна робота бригади арбітрів, які немов за щось мстили нашій команді. 2) Дуже слабкий другий тайм і погана реалізація моментів у першій половині зустрічі. 3) Індивідуальні помилки деяких наших футболістів, які просто не гідні грати за ЦСКА і не можуть себе проявити на такому рівні.


Kurvata: Третій матч поспіль проти цих дроворубів з України з однаково поганою роботою арбітрів. Який сенс говорити про футбол в такій ситуації? Українці могли сьогодні вбивати наших футболістів, але суддя закривав на це очі. Українці могли грати рукою у своєму штрафному майданчику і збивати наших гравців - арбітри показували, що все гаразд. Наших же гравців карали навіть у дуже спірних ситуаціях. Чесно кажучи, виникає дуже багато питань до УЄФА. Таке відчуття, що "Зоря" підкуповує арбітрів, щоб вигравати у нас. Інакше складно пояснити, чому судді постійно симпатизують"Зорі".


Panayot: Хто видав ліцензію цьому арбітру? Хлопець чи то випадково, чи то спеціально не помічав грубої гри українців, не поставив кілька пенальті у ворота "Зорі", а також вирішив видалити нашого гравця. Рідко коли можна побачити, щоб арбітри діяли так явно проти господарів поля. Хоча, чого йому соромитися? Він приїхав, зробив свою брудну справу, і поїхав додому.


Фото - ФК ЦСКА Софія

Как бы не было обидно,но согласен с утверждением,что Заря в этом матче просто о тскочила.
Ну справедливости ради нужно отметить, что судья в концовке матча в эпизоде со спорным пенальти явно пожалел Зарю. Отсутствие ВАР в ЛК явно сыграло нам на руку. Ещё выбесило то, что после удаления у ЦСКА, Заря рассыпалась под тупым навалом. Сколько было возможностей после отбора отдать пас ближнему, придержать мяч. Нет! Тупой вынос в никуда. Узнаваемый стиль украинских команд последнего двадцатилетия.