21 жовтня 2021 23:29
2

Журналіст: "У Луніна будуть пропозиції від серйозних клубів. Але є проблема..."

Коментатор і журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми "Циганик LIVE" висловив свою думку щодо того, де продовжить кар'єру Андрій Лунін.


"Зараз важко про щось говорити. Думаю, Лунін до кінця сезону буде в "Реалі". І взимку він нікуди не піде. Серйозні клуби купують футболістів влітку. Думаю, у Луніна будуть пропозиції від серйозних клубів, але це буде влітку. А зараз говорити про "Боруссію" чи ще про когось... На Луніна мають погляд кілька суперклубів.


У Луніна є проблема – немає громадянства ЄС. І він буде конкурувати з бразильцями, аргентинцями. Це проблема. Але я думаю, що Лунін отримає свій шанс, але це буде не взимку. Тобто цей сезон Лунін буде гравцем "Реала". А де він буде – в "Боруссії", "Леганесі" чи ПСЖ – це вже стане відомо трохи пізніше", - сказав Циганик.

Питання до Динамоманії: навіщо Циганика перекладати на російську мову? Це ж не сумісні речі.
У Циганика,як завжди жага до сенсації та чогось неймовірного. Який серйозний клуб придбає дублера(хоч і Реала) який взагалі не грає??? Прикро але Лунін втрачає час сидячи на лавці. У Куртуа він навряд чи місце може вибороти так,що буде вічно гріти лавку, а чекати травм можна довго і не дочекатися свого шансу.Йти з Реала потрібно, звісно але хіба в якийсь середняк !