21 жовтня 2021 22:14

Володимир ШАРАН: "Шанси збірної на плей-офф ЧС-2022 збільшаться, якщо приїде Маліновський"

Відомий український тренер Володимир Шаран ексклюзивно для Fanday.net поділився думкою про можливий приїзд хавбека Аталанти в національну команду.


"Думаю, що Руслан зможе допомогти збірній. Він непогано вийшов на заміну в матчі з Манчестер Юнайтед. Порівняно з Міранчуком взагалі вийшов здорово. Збірній потрібен такий футболіст. У нього хороший удар, виконання стандартних положень.


Так, десь в обороні діє не так, як хотілося б. Але він це компенсує своїми кращими якостями. Нагнітання, що йде на Петракова після гри з Боснією, змушує його прийняти якесь рішення, тим більше Маліновський сам не проти повернутися в збірну. Він хоче грати".


Крім того Шаран впевнений, що присутність Маліновського значно поліпшить шанси нашої команди на потрапляння в плей-офф ЧС-2022.


"Петраков вчинить правильно, якщо викличе Руслана. Час лікує завжди. У кожного тренера таке буває, треба перетерпіти. Найголовніше - це збірна України. Наші шанси на плей-офф чемпіонату світу збільшаться, якщо Маліновський приїде грати", — сказав Шаран.