21 жовтня 2021 20:39
2

Ігор ЦИГАНИК: "Перший тайм "Динамо" зіграло дуже боягузливо. Вийшли з думкою не пропустити"

Коментатор і журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми "Циганик LIVE" висловив свою думку про матч "Динамо" з "Барселоною".


"Перший тайм футболісти "Динамо" зіграли дуже боягузливо. Зараз "Барселона" - одна з найслабших варіантів, які мені вдалося побачити вживу. Якби кияни зіграли агресивніше, то, думаю, шанси були б. І другий тайм це показав, що можна було грати. "Барселона" це дозволяла. А кияни вийшли на "Камп Ноу" з думкою, що найголовніше - не пропустити. Так не можна виходити на поле.


Дуже поганий був вихід з оборони в першому таймі. При перехопленні м'яча все чомусь розверталося назад для того, щоб зберегти м'яч. Бущан навибивався дуже багато разів. В перерві до нього Луческу звертався, що, можливо, варто акцентованіше якось віддавати передачі, не поспішати. Хоча під тим тиском, під яким грав Бущан, в таких ситуаціях потрібно приймати прості рішення. Чомусь кияни були практично постійно розвернуті обличчям до своїх воріт.


Не вистачало впевненості у своїх силах. Було помітно, що кияни дуже нерворо грають. Ніби досвідчені футболісти, вже пройшли достатньо багато таких поєдинків.


Другий тайм був зовсім інший. Коли вийшли Гармаш і Тимчик. Тимчика Фаті ні разу не пройшов. Можливо, не вистачило гольової гостроти. Фланги нам перекрили, а через середину поля так і не знайшли, як пробитися.


Рахунок закономірний - це 100%. "Барселона" повинна була перемагати у цьому поєдинку - це 100%. Мене більше здивувало, що "Динамо" зіграло настільки неагресивно, і вони занадто поважали свого суперника", - сказав Циганик.

Напихал*
Сейчас в Динамо нет ярко выраженого лидера, такого себе "дядьки", чтоб и написал, и подсказал, и успокоил когда надо. В центр полузащиты нужен опытный игрок, боец, в защиту, тоже опытный, чтобы молодые рядом "росли", ну а в нападение нападающих накупили, а играть некому. Так хочется что бы Супряга заиграл, быстрый, мощный, может быть ему индивидуального тренера-психолога нанять?