21 жовтня 2021 15:54
2

Малиновський буде викликаний до збірної України після конфлікту з Петраковим

11 листопада Національна збірна України в Одесі проведе товариський матч проти команди Болгарії.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, враховуючи важливість заключного матчу відбіркового циклу ЧС проти збірної Боснії і Герцеговини, який відбудеться через п'ять днів після зустрічі з болгарами, в національну збірну України і на товариський поєдинок будуть викликані всі найсильніші українські футболісти.


За наявною інформацією, в список гравців, яких викличе виконуючий обов'язки головного тренера синьо-жовтих Олександр Петраков, буде також включений півзахисник "Аталанти" Руслан Малиновський, який пропустив останні матчі збірної. Відповідні контакти футболіста і тренера за участю авторитетних посередників вже відбулися. Руслан Малиновський, у якого виникли непорозуміння з Олександром Петраковим після матчу з Францією, дав попередню згоду приїхати в головну команду країни, де у тренера і футболіста відбудеться зустріч тет-а-тет.


Додамо, що збірна України після семи ігор у відборі ЧС-2022 займає друге місце в групі, набравши дев'ять очок. У збірної Фінляндії вісім очок і третє місце після шести ігор. В активі боснійців - сім очок після шести ігор.

Дошло таки что личные амбиции нужно засунуть куда поглубже при решении серьёзных задач … только вот боюсь что поздно пить баржоми
Ну слава богу, нашлись взрослые люди