21 жовтня 2021 13:40

Екс-гравець "Зорі": "Луганчанам у Болгарії треба згадати, що єврокубки - це можливість "засвітитися"

21 жовтня футболісти "Зорі" в гостях проведуть черговий поєдинок у груповому турнірі Ліги конференцій – з ЦСКА (Софія).


Екс-воротар "Зорі" Андрій Тлумак в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua оцінив шанси луганчан завоювати перші очки.


"Нестабільні виступи в цьому сезоні луганчан, які завжди відрізнялися бійцівськими якостями, на мій погляд, свідчать про наявність внутрішньокомандних проблем. Підтвердження цього - недавнє переведення до дублюючого складу лідера "Зорі" Владислава Кочергіна, що, думаю, негативно позначилося на мікрокліматі в колективі. Тому підопічним Віктора Скрипника далеко не завжди вистачає зібраності, впевненості в своїх силах, як в чемпіонаті УПЛ, так і на міжнародній арені.


І все ж, черговий суперник в Лізі конференцій - болгарський ЦСКА не повинен створити нашим футболістам якісь проблеми. Упевнений, що "Зоря" точно не програє. Також хочу нагадати гравцям "Зорі", що виступ в єврокубках – це відмінна можливість не тільки поповнити клубну касу, а в кінці кампанії отримати преміальні, а й шанс проявити себе і опинитися на замітці у скаутів більш іменитих команд. Тому потрібно згуртуватися і взятися виправляти турнірне становище".


Нагадаємо, що поки "Зоря" займає у своїй групі останнє місце, поступившись у двох поєдинках.


Матч ЦСКА - "Зоря" пройде в Софії і почнеться о 22:00.