20 жовтня 2021 14:37
1

Максим КАЛІНІЧЕНКО: "Сьогодні у "Барселони" вже немає великої переваги перед "Динамо"

Експерт сайту ВсеПроСпорт.ру - колишній півзахисник збірної України Максим Калініченко - зробив свою ставку на матч Ліги чемпіонів "Барселона" – "Динамо" Київ.


- "Барселона" вдома прийме київське "Динамо" в третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів. Думаю, ще пару років тому я б з упевненістю в 200% говорив би про перемогу каталонців. Однак час йде-сьогодні у "синьо-гранатових" вже немає великої переваги перед киянами. Так, ім'я у команди є, проте статус топ-клубу вона поки не підтверджує.

Зараз "Барселона" знаходиться на стадії перебудови. Запустив цей процес на повну, звичайно, відхід Мессі. Поки що команда все ще не знаходиться в стабільному стані. Але це все одно великий клуб з довгою історією.

Команда Кумана двічі програла на цьому груповому етапі ЛЧ. Якщо поразка від "Баварії" ще була очікуваною, то ось невдача з "Бенфікою" багатьох здивувала. Це не додає впевненості в успіху "синьо-гранатових" у матчі з "Динамо". Самі кияни змогли поділити очки з португальською командою (0:0).

Тут складно вгадати, хто виграє, а хто програє. Шанси у суперників, я вважаю, приблизно рівні. "Динамо" має багато досвіду в матчах з топ-клубами в єврокубках. Так що каталонцям буде важко в цій зустрічі.

Я впевнений в тому, що обидві команди заб'ють.
Після останньої гри із Валенсією до складу барселони повернулася ціла група травмованих гравців.
З Вільяреалом Барса виглядала дуже переконливо!