20 жовтня 2021 13:20

Леонід БУРЯК: "Одного бажання динамівцям з "Барселоною" буде замало"

Екс-тренер київського "Динамо" Леонід Буряк в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився своїми очікуваннями від матчу третього туру Ліги чемпіонів між "Барселоною" і "Динамо", який відбудеться 20 жовтня на "Камп Ноу".


"Мені здається, динамівці повинні бути готові до матчу з "Барселоною" на її полі. Цей поєдинок фактично ключовий у подальшій боротьбі за єврокубкову весну як для нашої команди, так і для "Барселони".


Кажуть, зараз не така "Барселона", як раніше з Мессі. Можливо, але все одно каталонський клуб залишається дуже сильним. У складі каталонців є гравці топ-рівня і без Мессі - Агуеро, Депай. "Барселона" грає вдома, тому для динамівців матч буде дуже складним. Сподіваємося, що в даній ситуації нічийний результат був би позитивним для "Динамо" в Іспанії.


Не думаю, що "Барселону" варто порівнювати з "Баварією". Звичайно, "Баварія" збалансована у всіх лініях, виглядає машиною. Але "Барселона", на мій погляд, теж додає після непереконливих кількох ігор. Це показав і матч у Прімері з "Валенсією". Потенціал хороший, який залишає "Барселону" в числі фаворитів на чемпіонство в Прімері.


У сьогоднішньому матчі на "Камп Ноу" одного бажання динамівцям буде недостатньо. Треба буде показати свій максимум у всіх компонентах".