20 жовтня 2021 10:05

Олександр ЗОЛОТОГОРСЬКИЙ: "Матч з "Барселоною" для "Динамо" - гра, де можна отримати хоч якийсь результат"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», головний редактор FootballHub, коментатор на телеканалах «2+2» і MEGOGO Олександр Золотогорський склав прогноз на матч групового етапу Ліги чемпіонів «Барселона» – «Динамо».


- Матч надзвичайно складний, але матч, де можна здобути хоч якійсь результат. Принаймні зараз заведено називати «Барселону» кризовою й, мабуть, вона такою і є. В Лізі чемпіонів просто жахливі матчі – дві поразки від «Баварії» та «Бенфіки». І це насправді не дуже добре, адже з київським «Динамо» команда Кумана буде максимально вмотивованою.

І, можливо, криза дещо проходить. Принаймні в лінії атаки, де вже про себе говорять Агуеро, який повернувся до гри, й Філіпе Коутінью, й Ансу Фаті, який «виблискує», хоча, мабуть, ще не готовий грати повний матч. Важко буде зупинити атаку «Барселони», але в захисті у «Барси» проблем вистачає. І от якраз це наштовхує на думку, що в принципі на «Камп Ноу» має бути достатньо багато голів.

Не дуже я вірю все ж таки в «Динамо» у цьому матчі, адже «Барселона» прогресує й в атаці виглядає дуже й дуже сильно. Але вірю, що «Динамо» все ж таки зможе «зачепитися», й можливо забити бодай один м’яч. Тому й мій прогноз, відповідно, на велику кількість голів. «Барса» переможе все ж таки, скоріше за все, у цьому матчі, а голів буде забито більше ніж (2.5). Тож ставка така – перемога «Барселони» й тотал більше (2.5) голів. Ви можете цим скористатися, можете не користатися, але в будь-якому разі вболівайте за наші українські команди.