20 жовтня 2021 02:20

"Заміни Де Дзербі ще більше розв'язали мадридцям руки в другому таймі". Іспанські ЗМІ про матч "Шахтар" - "Реал"

Пропонуємо Вашій увазі огляд іспанських ЗМІ матчу "Шахтар" - "Реал", який завершився перемогою мадридців з рахунком 5:0.


Marca

"У Києві "Реал" розвіяв усі сумніви у своїй перевазі над "Шахтарем". Незважаючи на всі проблеми мадридців, команда Анчелотті завдяки терпінню і таланту у всьому перегравала гірників. Українська команда намагалася грати за допомогою точних передач. В таку собі тікі-таку, але такий стиль футболу найбільш зручний для "Реала". Мадридці вміють "душити" подібних суперників навіть незважаючи на те, що у них немає гравців для активного пресингу.


Повільний темп гри підходить для трійки Каземіро-Кроос-Модріч. У роботі з м'ячем їм немає рівних. Найкраще свої козирі використовував німець. Наприкінці першого тайму активність Бензема викликала паніку у Кривцова, і гравець збірної України вразив свої ж ворота.


Інтрига в матчі могла померти ще до перерви, але Бензема і Родріго не використовували свої моменти. Протягом першій половині зустрічі Де Дзербі був дуже злий і перед виходом команди на другий тайм зробив дві заміни.


На поле вийшли Марлос і Маркос Антоніо."Шахтар "став грати вище і тим самим ще більше розв'язав "Реалу" руки ніби запрошуючи нападників мадридців на свою половину поля. Покарання послідувало негайно. Дублем відзначився Вінісіус, ще по одному голу на свій рахунок записали Родріго і Бензема".


Mundo Deportivo

"Анчелотті не переставав жувати жуйку холодної ночі в Києві. Особливо на старті матчу. Італієць сильно нервував. Жувальна гумка- звичайний засіб італійського тренера для зняття стресу під час матчів. Карлетто жував якомога довше, поки його команда не повернулася на переможний шлях.


У центрі поля Анчелоті зробив ставку на Каземіро, Крооса і Модріча. Ці півзахисники принесли "Реалу" багато титулів, але ще в минулому сезоні мадридці з ними ж двічі поступалися "Шахтарю". Цього разу "вершкові" поставили свого кривдника в глухий кут.


Відмінна передача Модріча дозволила Вінісіусу зробити рахунок 2:0 в смертельному для "Шахтаря" початку другого тайму. Незабаром вже сам бразилець продемонстрував шикарне індивідуальне майстерність і оформив дубль.

Потім Жуніор відзначився ще й асистом на свого співвітчизника Родріго. Примітно, що в матчі з великою кількістю бразильців на полі найяскравіше блищали ті, що були в білій формі, а не в помаранчевій. У старті "Шахтаря", на секундочку, вийшли відразу вісім футболістів бразильського походження.

Football Espana


"Сьогодні ввечері "Реалу" належало битися з "Шахтарем" в мало не у вирішальному матчі в боротьбі за вихід з групи Ліги чемпіонів. До початку зустрічі мардріци займали друге місце в турнірній таблиці, випереджаючи "Iнтер" і "Шахтар" на два очки і відстаючи від лідируючого "Шерифа" на три пункти.

"Реал" повів у рахунку на 38-й хвилині, але забили гості не своїми зусиллями. Кривцов намагався вибити м'яч, коли помітив у себе за спиною Бензема, але направив м'яч у сітку власних воріт.

На 51-й хвилині "Реал" подвоїв свою перевагу. Бензема протягнув м'яч по лівому флангу, віддав передачу на Модрича, який в дотик викотив круглого під удар Вінісіусу. Бразилець все зробив холоднокровно.


Незабаром після цього цифри на табло змінилися на 3:0. Вінісіусу допоміг забити Бензема. Далі Жуніор спробував себе в ролi асистента і допоміг відзначитися своєму співвітчизнику Родріго. Вражаючий виступ Бензема протягом усього матчу окупився в компенсований час, коли француз забив заслужений гол. Підсумок - 5:0".