20 жовтня 2021 02:14
3

Вболівальники "Реала": "Де Дзербі був учнем на лекції Анчелотті, а "Шахтарю" потрібно виступати в чемпіонаті Бразилії. Після відходу Луческу - це боксерська груша"

Фото - Depositphotos.com


Вболівальники "Реала"у своїх соцмережах відзначили легку перемогу над "Шахтарем" в Лізі чемпіонів і заодно задалися питанням про те, як гірники опинилися в цьому турнірі.


Sinyor: "Реал" здобув дуже показову перемогу. Особливо важливо те, що цей результат був досягнутий на виїзді. Не знаю, чим можна пояснити рахунок 5: 0. Можливо, лише тим, що Де Дзербі провалився як тренер. Він був учнем, який прийшов послухати лекцію від Анчелотті.


RoLy: Навіть після такої розгромної перемоги напевно знайдуться ті, хто скаже, що "Шахтар" просто занадто слабка команда або що "Реалу" пощастило, і в наступному матчі йому не вдасться обіграти українців. Все як завжди.

Louis: З вісьмома бразильцями в стартовому складі "Шахтарю" потрібно грати десь в чемпіонаті Бразилії. Влаштувати дербі з "Ботафого", Флуміненсе " або ще кимось. Їх футболісти намагаються загіпнотизувати суперника своїм стоячим футболом і володінням м'яча.


Miguel Vera:
Що тут ще можна сказати. У Києві була справжня бразильська самба. Тільки виконували соло не бразильці "Шахтаря", а бразильці "Реала". Вінісіус Жуніор був чертовски хороший.


Alejandro Montes: В Україні сталося справжнє побиття. Окремо хочеться відзначити чудову гру Вінісіуса, який оформив дубль і записав на свій рахунок асист. Бензема теж був на висоті.

Mourinhismo: Багато хто скаже, що такий результат став наслідком огидної гри "Шахтаря" в захисті. І вони будуть праві. Але тільки не потрібно забувати про проблеми "Реала", які нікуди не поділися.


Dani: Те, що така команда, як "Шахтар" вийшла в груповий етап Ліги чемпіонів - випадковість, допущена "Монако". Вони не заслуговують грати в цьому турнірі. Напевно, вони самі досі не розуміють, що тут роблять.


Guilherme: У минулому розіграші Ліги чемпіонів "Шахтар" два рази виграв у груповому етапі і цього вистачило, щоб обійти"інтер". Враховуючи сьогоднішню гру в Києві, думаю, що цього року нічого подібного не повториться.


Rafael Oliveira: Анчелотті зіграв у дуже спокійний і консервативний футбол. До матчу я навряд чи міг би припустити, що рахунок буде настільки великим. "Реал" не збирався пресингувати захист "Шахтаря" і тим самим позбавив його можливості розганяти свої контратаки.


Sandra Maril: Після відходу з "Шахтаря" Луческу, який так любив працювати з бразильцями, ця команда перетворилася на звичайну боксерську грушу. Краще взагалі не виходити на поле, ніж так програвати.


Azulgrana: Давайте не будемо починати співати "Реалу" дифірамби. Не так давно ми програвали "Еспаньйолу", "Шерифу"і втратили очки в матчі з "Вільярреалом". Кожен раз, коли "Реал" виграє, його звеличують до небес. А потім йде жорстке падіння.

В такие моменты я понимаю Суркиса что он не тратил деньги в Европе от Баварии 5 получают, Ахмет потратил дома от Реала также 5!!!В ЧУ они и так равны..Так зачем тратить большие деньги???
Сховати
Матвеев, ЗАчем платить больше если нет разницы?
деньги в трубу. если бррра едят много фасоли с мясом еще не значит что палкин с дуней футбольные гении.