18 жовтня 2021 21:30

"Барса" не готова заплатити за Стерлінга суму, яку вимагає "Манчестер Сіті"

Нападник Рахім Стерлінг може покинути "Манчестер Сіті".


Форвард незадоволений своїм становищем в команді, а кілька днів тому футболіст відкрито заявив, що готовий перейти в клуб, де буде отримувати більше ігрового часу. Одним з головних претендентів на підписання Стерлінга є "Барселона".

Контракт Рахіма з "Манчестер Сіті" закінчується в 2023 році, проте навіть наступного літа "городяни" не збираються знижувати ціну на свого гравця. "Манчестер Сіті" хоче виручити з продажу Стерлінга 80 млн євро. "Барселона", яка відчуває фінансову кризу, не готовий заплатити такі гроші за нападника.

Навіть якщо Стерлінг відмовиться продовжувати контракт з "Манчестер Сіті", "городяни" не будуть знижувати запитувану вартість. Чемпіони Англії можуть безкоштовно відпустити гравця влітку 2023 року. "Барселона" готова чекати, схожа ситуація була з переходом Еріка Гарсії з "Манчестер Сіті" в каталонський клуб влітку цього року, коли іспанець перебрався на "Камп Ноу" в якості вільного агента.

У нинішньому сезоні Стерлінг провів 11 матчів за "Манчестер Сіті", записавши на свій рахунок 1 гол і 1 результативну передачу.