18 жовтня 2021 19:59
3

Йожеф САБО: "Супряга нульовий, не міг забити гол з чотирьох метрів"

Відомий український фахівець Йожеф Сабо в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua прокоментував слова головного тренера "Динамо" Мірчі Луческу про те, що нападнику біло-синіх Владиславу Супрягу треба задуматися про свою гру і роль в команді.


Нагадаємо, що в матчі з ФК "Львів" (4:1) Луческу наприкінці першого тайму замінив Супрягу на Гармаша.


"Не знаю, чи поставить скоро хрест на Супрязі Мірча Луческу, але нападник нічого не показує, хоча отримує шанс від тренера. Всі звели його, а він нульовий. Мало того, що не забивний, так ще з чотирьох метрів не зміг відправити м'яч у ворота суперника. Потім сфолив. Ти ж молодий хлопець, тренуєшся. Міг скластися і забити гол. Але не виходить у нього.


Думаю, найближчим часом Луческу більше не буде розраховувати на нього. Адже той же Гармаш виходить на його позиції і забиває, хоча я пам'ятаю його як гравця від штрафного майданчика до штрафного майданчика. Він був класним півзахисником, з відбором, з хорошою грою і на захист, і на атаку. У нього всі якості були, але він підірвав собі кар'єру нефутболними справами, може в казино грав, машину йому стріляли. А так би міг вже грати в солідному європейському клубі.


Зараз, звичайно, він повернувся в "Динамо". Він не класичний нападник, а трудяга, грає з глибини. У підсумку користується довірою і грає.


Поки інших нападників немає. Молодих беруть, але вони не грають. Тому поки що Луческу робить ставку на Гармаша".


Безталанний, набридло дивитись і чекати від нього голів...
Такие "спецы" быстро ставят крест на футболистах.... Думаю что всё у Влада получится, он свое юношество перерастет, думаю даже еще при Луческу и станет форвардом ТОП уровня... Видно же, что у него сугубо психологические проблемы, он скорей всего черезмерно загружен тем, что надо себя показать во что бы то ни стало, давит буква Д нагруди своим авторитетом. Вот когда он успокоится и выйдет просто играть в футбол без оглядки на то, что надо доказывать, и тому подобное - сможет жить самой игрой, а не тем что надо себя показать - тогда у него начнет всё получаться, а пока он загружен.... думаю будем наблюдать "это" час от часу...
Да со Львовом ладно, а вот то что сотворил в прошлом сезоне наш скакун в матче с Колосом, вообще, какой-то разрыв шаблона!https://sport.ua/uk/news/516338-video-skolko-mozhno-epichniy-promah-supryagi-v-matche-s-kolosom