18 жовтня 2021 19:01

Тренер "Олександрії" - про видалення Максимова: "Я винен, але конфлікт спровокувала "Ворскла"

Під час матчу 11-го туру УПЛ між "Олександрією" та "Ворсклою" стався конфлікт між головним тренером полтавців Юрієм Максимовим та одним із асистентів головного тренера олександрійців Сергієм Лактіоновим. В результаті словесної перепалки біля входу в підтрибунне приміщення головний тренер полтавців Юрій Максимов удостоївся червоної картки.


В ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua помічник головного тренера Олександрії Сергій Лактіонов розповів про причину конфлікту.


"Провини зі свого боку я не знімаю, розлютився, через що виникла ця ситуація, яка призвела до конфлікту.


Багато можна чого сказати в своє виправдання, але скажу тільки одне. Ще до матчу "Ворскла" поступила не солідно. Ми як господарі ще до виїзду полтавців в Олександрію попередили їх про те, що будемо грати в цьому матчі в зеленій формі. Однак на передматчевій нараді з'ясувалося, що "Ворскла" приїхала з сіро-зеленою формою і ще сказала, що ми не повинні грати в зеленій. Це, звичайно, було не солідно з їхнього боку, що потім і вилилося в конфлікт на матчі з Юрієм Максимовим.


Вважаю, що є регламент, за яким господарі мають перше право вибору форми. Але в підсумку вони нас поставили перед фактом, щоб ми змінювали домашній колір форми".


Нагадаємо, що матч 11 туру в Олександрії завершився перемогою полтавців з рахунком 2:1. При цьому команда господарів догравав матч вдесятьох.