18 жовтня 2021 16:24

Люка Ернандес з'явився до суду. Його чекає тюремне ув'язнення, якщо апеляцію не задовольнять

Захисник "Баварії" Люка Ернандес сьогодні з'явився до суду у справі про напад на свою дружину в 2017 році.


Минулого тижня суд Мадрида зобов'язав 25-річного гравця з'явитися в Іспанію для тюремного ув'язнення.

Француз повинен був з'явитися до суду 19 жовтня, проте добровільно прибув за день до призначеного терміну. Тепер він має до 28 жовтня обрати виправну установу, в якій відбуватиме покарання.

Його чекає висновок, якщо апеляцію його адвокатів не задовольнять. Як зазначає As, враховуючи обмежені терміни, складно уявити, що апеляцію дійсно задовольнять, тому велика ймовірність, що 28 жовтня він почне відбувати покарання.

Ернандес в лютому 2017 року (тоді він виступав за "Атлетіко") був заарештований за підозрою в нападі на свою дівчину Амелію де ла Оса Льоренте. І Люка, і Амелія були засуджені до громадських робіт і оштрафовані.

Їм також заборонили зустрічатися або спілкуватися протягом шести місяців. Однак Ернандес і де ла Оса в червні 2017-го разом вирушили на Багами (до того моменту Амелія вийшла заміж за футболіста), після чого були затримані в Мадриді.

Ернандес був звинувачений у порушенні судової заборони. Згодом прокурор зажадав засудити футболіста до одного року тюремного ув'язнення. Апеляція його адвокатів на рішення була відхилена, оскільки він ухилився від виконання громадських робіт.

Пред'явлена до Ернандеса вимога викликана не початковими звинуваченнями в нападі на дівчину, а непокорою судовому рішенню.