18 жовтня 2021 16:07

MEGOGO оголошує кастинг спортивних ведучих та кореспондентів

Медіасервіс шукає нові обличчя українського спортивного мовлення.

Сьогодні, 18 жовтня, медіасервіс MEGOGO розпочинає відкритий прийом заявок одразу на дві творчі посади: ведуча/ведучий студії спортивної програми та кореспондент/кореспондентка прямих включень зі спортивних подій. Заявки збиратимуть до 29 жовтня включно.

Кастинг відбуватиметься у два етапи: спершу подання заявок онлайн, далі – запрошення фіналістів до офлайн-спілкування та спроб у студії.

До участі медіасервіс запрошує усіх охочих, попередній досвід роботи у прямих ефірах, під час спортивних подій чи на телебаченні буде перевагою. Основні вимоги до посади ведуча/ведучий студії: вміння інтерв’ювати гостей, участь у підготовці програми, робота в прямому ефірі. Основні вимоги до посади спортивний кореспондент/кореспондентка: підготовка виїзних сюжетів, прямі включення з місця спортивних подій, вміння до написання текстової складової власних сюжетів. Мова – українська. Зауважимо, спортивного кореспондента/кореспондентку очікуватимуть можливі виїзди в інші країни.

Ті, хто обіймуть посади, працюватимуть із продуктами, ексклюзивним транслятором яких є MEGOGO: матчі Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА, La Liga, Ligue 1 та Чемпіонат Бразилії із футболу, бої Top Rank, K2 Promotions Ukraine, Bellator та багато іншого. Додамо, що показ подій проходить на власних інтерактивних каналах MEGOGO Футбол, MEGOGO Гонг, а також у розділі «Спорт».

Заявки на посади приймаються за посиланнями: ведуча/ведучий студії, спортивний кореспондент/кореспондентка. Важливою вимогою буде наявність відеовізитки, що включатиме відповідь на три питання: мій попередній досвід, мої очікування від нової посади, мої захоплення.

«Ми хочемо відкривати нові імена, які будуть формуватимуть нову історію спортивного мовлення в Україні. Замість звичного запуску вакансій, вирішили зробити відкритий кастинг. Завдяки чому, значна частина українців зможе звернути увагу на подію, спробувати свої вміння або ж запропонувати другу чи знайомому взяти участь у кастингу. Тож, якщо вас не лякає камера, а перегляд футболу чи яскравого боксу викликає захоплення — запрошуємо до участі», — коментує Валерія Толочина, маркетинг-директорка MEGOGO.

До складу журі входитимуть: Марія Панченко, директорка з контенту MEGOGO; Роман Кадємін, генеральний продюсер спортивного мовлення MEGOGO; Артем Панченко, шеф-редактор напрямку «Спорт» на MEGOGO; Валерія Толочина, маркетинг-директорка MEGOGO. Оцінювання відбуватиметься за такими критеріями: професійні навички, креативність, проактивність та спортивна обізнаність.