18 жовтня 2021 08:09

Аллегрі: "Не буду брехати - я нашкодив "Ювентусу" на початку сезону деякими своїми рішеннями"

Головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі прокоментував перемогу над "Ромою" (1:0) у матчі 8-го туру Серії А.


"Мені подобається рахунок 1:0, це хороший результат. Ми провели ще один "сухий" матч. "Рома" - технічно хороша команда, у них багато якостей, і вони зробили нам проблеми на ранній стадії матчу. Потім ми забили хороший гол і з часом поліпшили свою гру.


У нас є гравці, які більше підходять для контратак, такі їхні характеристики. Тому, коли ми намагаємося зіграти з м'ячем, ми або засинаємо, або стаємо дратівливими.


Це важлива перемога, ще один крок вперед в таблиці і подальший прогрес в сезоні. Ми починаємо сповільнювати гру в потрібний час, але нам також потрібно вміти прискорити темп, коли це необхідно. Не буду брехати, напевно, я теж нашкодив команді на початку сезону деякими своїми рішеннями. Мені потрібно було ближче познайомитися з деякими гравцями і їхніми характеристиками, але тепер ми наближаємося до мети", - наводить слова Аллегрі DAZN.


"Ювентус", який здобув у Серії A четверту перемогу поспіль, набрав 14 очок і піднявся в таблиці на 7-е місце. "Рома" з 15 очками займає 4-у позицію.