16 жовтня 2021 19:59

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Поле сьогодні не дозволяло грати в якісний, швидкий футбол"

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу провів прес-конференцію за підсумками перемоги над «Львовом» у виїзному матчі 11-го туру VBET Ліги (4:1).


- Важливі три очки, важлива перемога після паузи на матчі збірних, на які були викликані багато наших гравців - як українці, так і легіонери. У команді залишилося зовсім мало футболістів, тому було складно підготуватися до цього матчу. Крім того, поле сьогодні не дозволяло грати в якісний, швидкий футбол, тому, повторюся, переможний результат дуже важливий.


Ми домінували протягом усієї гри, створили моменти та забили голи. Не дали зіграти суперникам так, як вони хотіли - за рахунок довгих передач нам за спину. Ми намагалася це блокувати, не дозволити нападнику суперників зіграти в м'яч. Практично не дали противнику зіграти в свою гру. Тому заслужені три очки.


- Буяльський сьогодні відзначився забитим м'ячем, Миколенко - гольовою передачею. Чи означає це, що вони вже повністю відновилися після ушкоджень?

- Буяльський і Миколенко відновилися після своїх травм, в останні дні вже тренувалися в загальній групі. Останні три тренування вони провели разом зі збірниками. Тому я випустив їх на поле, і вони зіграли добре.