15 жовтня 2021 23:46

Екс-власник "Ньюкасла" Холл про саудівців: "Як 6 топ-клубів сміють критикувати нас, коли вони збиралися в Суперлігу?"

Колишній власник "Ньюкасла" Джон Холл висловився про клуби АПЛ, які критикують покупку "сорок" Фондом державних інвестицій уряду Саудівської Аравії.


"Тепер на районі з'явився ще один хлопець. Якщо ми все зробимо правильно, то будемо боротися з топ-клубами. Я з нетерпінням чекаю цього.

Зараз наш клуб сильно критикують. Як ці шість топ-клубів сміють критикувати нас, коли вони збиралися відокремитися і увійти до складу Суперліги? Вони не думали ні про кого, крім себе. Іронічно, що зараз вони критикують нас. У мене для них є лише одне слово: "Відваліть!"

Я думаю, що всі ми відчуваємо почуття [з приводу покупки клубу саудівцями]. Але в основному ми всі - звичайні вболівальники. Хто буде сперечатися з людьми, які керують Прем'єр-лігою? Вони оголосили угоду дійсною і такою, що відповідає всім умовам, а уряд продовжує продавати саудівцям зброю.

Консорціум дозволяє вкласти в регіон багато грошей. Вони вирішили вкластися туди, куди інші люди не стали б. Тому треба побажати їм всього найкращого", - сказав Холл.