15 жовтня 2021 22:07

Бий своїх? У Боснії лякають тренера місцевої збірної перед матчем з Україною у відборі ЧС-2022

Після нічиєї в поєдинку збірних України та Боснії і Герцеговини (1:1) і перемоги Фінляндії над Казахстаном (2:0), Боротьба за друге в нашій групі D загострилася до межі. Боснійське видання Sport Centar дало свою оцінку ситуації з точки зору своєї команди, пише zbirna.com.


"Щоб взяти друге місце "драконам" належить виконати ще багато роботи, але, принаймні, ніхто більше не сумнівається в тренері. Однак все ще може впасти, як картковий будиночок. Один невдалий результат, одна поразка в останніх двох матчах і все, що було зроблено в цьому турнірі, розіб'ється, як глиняний горщик.

У двох жовтневих поєдинках відбору ЧС-2022 збірна Боснії і Герцеговини показала, що вона твердо стоїть на ногах. Команда перебувала в комі після непотрапляння на Євро-2020, а тепер це знову здоровий і енергійний "дракон". У поєдинку з казахами вона показала, що може бути повноцінним фаворитом, а у Львові проявила характер.

Після 15 провальних хвилин на початку гри вона не пішла на дно, як раніше, а показала українцям свою силу. Зроблено багато, але Петеву належить зробити ще більше. Потрібно усунути дилетантські помилки захисту, як у цьому матчі з Україною. Поєдинок продемонстрував і інші перебої в нашій грі, які необхідно виправити.

Тим не менш, турнірна таблиця групи D показує, що, незважаючи на передостанню позицію, саме Боснія і Герцеговина має найкращі шанси на друге місце. Наші прямі суперники, Фінляндія і Україна, в листопаді приїдуть в зіницю. Чотирьох очок повинно вистачить, щоб домогтися потрібного результату.

Все виглядає добре, нам це цілком під силу. Але Петєв повинен пам'ятати, що варто допустити одну осічку і дощ компліментів, який зараз проливається на нього, обернеться холодним душем критики", – підсумовує Sport Centar.

Нагадаємо, що поєдинок відбору ЧС-2022 між збірними Боснії і Герцеговини та України відбудеться 16 листопада. Нашу команду влаштує тільки перемога.