15 жовтня 2021 15:13
8

Президент "Інгульця" - про коронавірус в "Русі": "Якщо нас обманюють, це кримінальна стаття і в'язниця"

Президент "Інгульця" Олександр Поровознюк в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua прокоментував офіційний лист свого клубу, в якому клуб з Петрове стверджує, що в загальній базі МОЗ України немає прізвищ воротарів ФК "Рух", які захворіли коронавірусом, через що був скасований матч 11 туру УПЛ між "Інгульцем" і "Рухом".


«Якщо вони дають чесні результати, то будь-яка лабораторія після того, як виявлено позитивний тест на ковід, автоматично вносить його в базу МОЗ.


За моєю інформацією, в цій базі немає не тільки жодного воротаря "Руху", про що повідомляв Львівський клуб, але і взагалі жодного прізвища гравця цієї команди. Тому тепер подивимося, як з цим розбереться УПЛ І КДК УАФ. У понеділок будуть передані всі наші офіційні запити щодо цій темі.


Якщо зараз "Рух" заднім числом введе хворих в базу, будуть розбиратися. Стовідсотково заявляю, що станом на позавчора (13 Жовтня) їх там не було. Нехай далі розбирається КДК УАФ. Ми маємо намір в цьому питанні домагатися правди.


Я хочу, щоб була справедливість. Якщо два футболісти отримали травми і не відновилися, це не означає, що треба скасовувати гру. Ми грали з "Чорноморцем" без центру поля, у нас не було трьох футболістів. Але ми не плакали і вийшли на поле. Просто грали у футбол.


Чи підозрюю, що "Рух" сфальсифікував тести на ковід? Так, підозрювати. Нехай КДК розбереться. Там все просто і зрозуміло. Достатньо зробити запит на реєстр хворих у МОЗ. Два варіанти: або ці тести ліві, або вони домовилися з лікарями, щоб не вносити ці прізвища в базу, тому що їх потім треба з цієї бази виводити. Якщо доктора пішли на "заморочки", то це кримінальна відповідальність. Хтось за це сяде у в'язницю. Зараз з цим жорстко. Тому подивимося, що буде далі. Хтось за це відповість точно.


На перенесення матчу на інший день, звичайно ж, ми не згодні. Якщо всі будуть чинити так, як "Рух", ми будемо грати чемпіонат два роки. Так будь-хто зможе надсилати папери в УПЛ і переносити матчі. Я теж скажу, що у мене в колективі дизентерія, зніму відео, що команда в лікарні і перенесу гру. Це ж не важко зробити, правильно? Так будемо грати чемпіонат два роки. Але ми не такі. Ми грали, граємо і будемо грати. Нехай з U-19, але зіграємо, як це, до речі, робила "Олександрія". У них було п'ять футболістів з U-19 і вони грали з нами.


Вийшло, що нас навіть не поставили до відома і перенесли гра. Хто за це відповість? Подивимося, чи до всіх клубів застосовується закон і регламент, або є обрані, яким можна робити, що вони хочуть. Ось тепер і подивимося.


Знаємо, що Оріховський і Федорчук отримали травми. Оріховський захворів нібито 29 вересня. Але за цей час вже міг вилікуватися. Але не відновитися. У підсумку вони вирішили, що через двох осіб можна скасувати гру і написати лист в УПЛ. Подивимося, як УАФ і УПЛ відносяться до клуб. Ми говоримо не мовою, а фактами. І вони будуть".


Фото - ФК "Iнгулец"

у каждого есть свой глав санитарный врач кантона)
Кто бы говорил о тюрьме!
Сховати
Ультраси - ганьба Динамо, ты там было? Не нюхом, не рылом, небось? Вот побудешь тогда и тявкай.
Сховати
bezlim, Поровознюк публично сознавался в кражах - так где я должен был быть?) Там, где он воровал?
P.S. Сейчас докурю и еще пойду к твоем маме на еще один заход
bezlim, Поровознюк публично сознавался в кражах - так где я должен был быть?) Там, где он воровал?
P.S. Сейчас докурю и еще пойду к твоем маме на еще один заход
Сховати
Ультраси - ганьба Динамо, подтвердил, что круглый идиот... я таких по одному предложению вычисляю.
Сховати
bezlim, как ты ворвался, так я тебе и ответил на твое, как ты выражаешься, "тявканье"
bezlim, как ты ворвался, так я тебе и ответил на твое, как ты выражаешься, "тявканье"