14 жовтня 2021 09:49

"Пропоную йому перечитати, як мене вбивали в пресі". Мірча Луческу дав цінну пораду тренеру збірної Румунії

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу висловився про гру збірної Румунії, а також прокоментував бажання її наставника Мірела Редоя покинути свій пост.


"Команда виглядає краще. Це видно і за результатами, і по організації гри. Певні речі були виправлені, а також враховані помилки, допущені на початку відбору. Наприклад невиправдані заміни", - наводить слова румунського фахівця digisport.ro.

"Бажання Рэдоя піти? Він пройшов непростий шлях разом з командою і цілком виправдовує свою присутність на тренерській лаві. У цій роботі завжди важливо знаходити баланс. Знати, які рішення потрібно приймати, а які - ні, незважаючи на гордість".

"Пропоную Мірелу перечитати, як мене вбивали в пресі. Навіть коли я вигравав, журналісти говорили, що це все везіння".


"Також можна згадати, як мого сина Развана атакували керівники клубів, коли він ставив до складу не тих гравців, яких вони хотіли. Це все життя тренера. Ми всі через це пройшли. Критика Редоя несе цивілізований характер. Ми ж з Разваном страждали від агресивної критики".


"Не хочу, щоб мене неправильно зрозуміли. Мене не цікавить місце тренера збірної Румунії. Мої слова-це слова досвідченої людини в надії на те, що Редой передумає і залишиться в команді. Він добре попрацював".