14 жовтня 2021 09:27

Віктор ЛЕОНЕНКО: "Зінченко і Малиновський не врятували б ситуацію з боснійцями, так як другий тайм провалила вся команда"

Колишній форвард збірної України Віктор Леоненко розповів про нічию з Боснією і Герцеговиною (1:1).


"Ми здорово почали перший тайм, але і боснійці в кінці теж могли забивати. Перший тайм був рівним і напевно сподобався всім уболівальникам. Моментів було багато з обох сторін. Боснійці виглядали свіжіше і відчували себе у нас як вдома. На виїзді нам буде дуже складно.


Заміни нам теж не допомогли. У Яремчука гра не вийшла. Я б взагалі поставив Довбика в основі. Виділити хочу П'ятова, який зіграв добре. Ярмоленко теж провів хорошу гру: був активним, забив, але його не вистачає фізично на весь матч. Це пов'язано з тим, що він не має регулярної ігрової практики в клубі.


Зінченко і Малиновський не врятували б ситуацію, так як другий тайм провалила вся команда.


У другому таймі наші гравці просто встали і нас почали возити по полю. Нам могли забивати ще три. Ми відповіли Тільки небезпечним моментом Тимчика.


Сподіваюся, що до останнього матчу з боснійцями ми добре підготуємося. Ми вболіватимемо за всю команду. Боснія-це неслабка команда, і їй не соромно програти. Просто наших гравців прийнято звеличувати, а потім матюкати. Це проблема", - сказав Леоненко.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"