13 жовтня 2021 18:23
1

Андрій ПАВЕЛКО: "Для мене у Петракова немає жодної приставки "в.о.". Для мене він головний тренер"

Президент УАФ Андрій Павелко оцінив роботу в.о. головного тренера збірної України Олександра Петракова.


- Петраков - емоційний тренер, відкрита людина. Ніколи не просили його себе стримувати?


- Навпаки. Ми з ним спілкувалися про це. Я казав, що він справжній мужик, чоловік і боєць. Він щирий. І в цьому, мабуть, відкриття для наших журналістів. До цього такого не було, щоб людина щиро розповідав про те, що відбувається всередині команди, які бувають спілкування. До нього цього ніколи не було. Він привніс щирість у спілкуванні. Але він також дуже неординарна особистість, яка буде підносити різні підходи до прес-конференцій.


Коли я востаннє з ним спілкувався, то ми жартома обмінялися з ним, що в жартах, мабуть, Петраков найкращий. Пожартували, посміялися. В цьому тільки й полягає наше спілкування. А решта - це його рішення. Тільки він приймає рішення, як будувати всередині команди спілкування, кого запрошувати, і яку систему гри запропонувати в тій чи іншій грі.


- Чи є реальний термін дії його контракту? Коли може бути знята приставка "в.о."?


- Він відповів на це питання. Це може бути 3, 5 чи 55 ігор на чолі збірної. Для мене у нього немає жодної приставки. Для мене він зараз є головним тренером збірної України. Для формальності подивимося - крок за кроком. Для мене, як його друга і колеги, він головний тренер. Але зараз є юридичні питання, у яких з часом ми поставимо крапки.


- Тобто це буде залежати від результатів? Якщо виведе в Катар, то буде пролонгація?


- Ще раз повторюю: він для мене головний тренер збірної. А питання "в.о." не "в.о." - це вже покаже час

Ну не ….. забанят если скажу