13 жовтня 2021 00:05
4

Тарас СТЕПАНЕНКО: "Хлопці, ми не так часто граємо у Львові. Поле - просто жах, все в кочках"

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко прокоментував нічию з Боснією і Герцеговиною і розкритикував стан поля на "Арені Львів".


- За рахунку 1:0, Коли ми вже грали від оборони і вибігали в дуже хороші контратаки, коли потрібно було просто віддати останній пас і підставити ногу перед порожніми воротами. Ось цього не вистачає. Що з фінами, що зараз. Дуже багато швидких вибігань два в три, але останнього пасу не було. Це футбол. Коли ти низько сідаєш, будь закид в штрафну, відскік, удар і м'яч у воротах. Думаю, що результат справедливий. Не можу сказати, що у боснійців не було моментів. Вони теж нагнітали, йшли вперед великими силами.


Також я б хотів звернути увагу на стан поля. Хлопці, збірна грає у Львові не так часто. Потрібно щось робити з полями. Ми не можемо всі матчі проводити на "Олімпійському", де хороше поле. Чесно-це жах. Ти не можеш зупинитися. Ви бачили, скільки разів хлопці посковзувалися на рівному місці. Все в Купині. Потрібно щось робити. Ми хочемо грати на чемпіонаті світу, а у нас тільки одне поле хорошого рівня. Ми ще на вчорашньому тренуванні звернули увагу на поле "Арени Львів". Попросили його укататаь. Це відіграє велику роль. У нас технічні футболісти, які можуть втекти. А коли м'яч стрибає, це неможливо.

Ну, на рахунок газону я з Степаненко згодон, АЛЕ, я не впевнений кому це пішло на користь... )))
Как говорится - плохому танцору.... При1-0 садиться вглухую оборону могли только ВЫ. Все матчи ничейные в этом отборе именно от ЭТОЙ дремучей тактики, когда забили гол и сели.... па ту надо наоборот дожать, добавить до 2-0, 3-0 ....а тут как всегда - забили и обосрались....
"Когда ты низко садишься" - вот этот вопрос да Петракову.Зачем так низко было падать ?
Да, Степа виновато поле)