12 жовтня 2021 16:11
3

Україна U - 19 відігралася з 0:2 у Польщі і з 1-го місця вийшла в еліт-раунд відбору Євро-2022

В останньому поєдинку кваліфікаційного раунду навіть нічия з командою Польщі не завадила підопічним Володимира Єзерського посісти перше місце у своїй групі.


До матчу третього туру кваліфікації юнацька збірна України у своїй групі підходила у статусі одноосібного лідера, маючи в активі шість очок.


У поєдинку з Польщею підопічних Володимира Єзерського влаштовувала навіть мінімальна поразка, щоб посісти як мінімум друге місце, яке дає право на вихід до наступного раунду змагань. Утім, про це, як запевнив сам наставник, ніхто навіть не думав. Синьо-жовті хотіли завершити етап із максимальним показником.


Однак перший тайм зустрічі з господарями турніру став холодним душем для українців. Незважаючи на ігрову перевагу синьо-жовтих, голи забивали поляки. Так, на 12-й хвилині Букса реалізував пенальті після фолу Очеретька, а за 19 хвилин той же Букса подвоїв перевагу господарів. 2:0.


До цього часу й фіни в паралельному матчі вже обігрували Мальту (1:0). А за таких розкладів збірна України опускалася на третє місце. І все ж під саму завісу першого тайму синьо-жовтим вдалося відіграти один м'яч. На Ярмолюку порушили правила у штрафному, і сам постраждалий реалізував 11-метровий. 2:1.


А такий рахунок уже не зовсім влаштовував поляків. Тому в другому таймі вони великими силами пішли вперед. Підопічні Володимира Єзерського намагалися відповідати швидкими контратаками.


У результаті синьо-жовтим вдалося зрівняти рахунок на 83-й хвилині. Автором голу став Удод. 2:2. Таким чином, збірна України посіла перше місце в групі й навесні 2022 року зіграє в елітному раунді відбору за право потрапити до фінальної частини чемпіонату Європи.


Кваліфікаційний раунд Євро-2022 (U-19)

Група 5


Польща (U-19) — Україна (U-19) — 2:2 (2:1)

Голи: Букса (12, з пенальті, 31) — Ярмолюк (45+2, з пенальті), Удод (83).


Польща (U-19): Ойжинський, Мосур (к), Ковальський, Ліпп, Нейгебауер (Урбанський, 86), Буковський (Кисель, 86), Палаж, Марцик, Букса (Влодарчик, 56), Форнальчик (Старзунський, 80), Ленговський.


Україна (U-19): Твардовський, Козік, Удод, Мампассі, Булеза (Фаруна, 82), Очеретько (к), Лосенко (Яцик, 46), Ярмолюк (Хромей, 90+3), Волошин, Шостак (Малиш, 82), Горбач (Микитишин, 68).


Попередження: Форнальчик (17) — Мампассі (4), Удод (38).

Игра - говно. Тот случай когда реально 2 паса связать не могли.
Но силы воли по достижению нужного результата - не отнять, находясь на грани вылета в гостях добились нужного итога. Тут вопросов нет
Ну это же не Ротань... При нормальном тренере и результат будет нормальный
Сховати
Юрий, Езеоский такой же физрук. Может тут ребята по-талантливей или соперники слабее.