12 жовтня 2021 15:09
2

Йожеф САБО: "У Боснії і Герцеговини весь склад грає за кордоном, нам буде важко"

Колишній тренер збірної України Йожеф Сабо поділився своїми очікуваннями від майбутнього матчу команди Олександра Петракова проти Боснії і Герцеговини в рамках кваліфікації ЧС-2022.


«Боснія і Герцеговина - непроста команда. У них всі футболісти основного складу грають за кордоном. При цьому вони виступають в непоганих клубах, в Італії, Іспанії, Англії. Тож нашій збірній буде важко. У Боснії є дуже хороший нападник - Джеко. На нього потрібно звернути увагу. Це єдиний футболіст, який може і забити, і щось створити.


Здорово, що ігрова дисципліна нашої команди на дуже хорошому рівні. Вся команда захищається, той же Ярмоленко ходить назад. Найголовніше, щоб у нас вийшла гра в атаці. Боснія буде намагатися зловити нас на помилці. Треба бути дуже уважними при стандартах, тому що Джеко добре грає головою. Думаю, наші хлопці все це розуміють», - сказав Сабо.


Фото - сайт телеканалiв "Футбол 1/2/3"

Ой, да ты задолбал, ,,эксперт хр..."! Там большинство играет за третьестепенные клубы, которые и близко не стояли ,к примеру, с нашими Динамо и Шахтером
Сховати
Henry, второй матч спарки наши играют очень тяжело. будем посмотреть