11 жовтня 2021 16:20
1

Екс-тренер Раміреса: "Якби мене запитали, на кого з футболістів схожий Ерік за манерою гри, я б назвав Кейна"

Венесуельський тренер Ренато Ренауро, який працював з нападаючим "Динамо" Еріком Раміресом за часів його виступів за "Естудіантес де Каракас", розповів про сильні якості футболіста.

"Нам був потрібен форвард, який зміг би зіграти як в центрі нападу, так і на фланзі. Рамірес був великим футболістом, який вмів грати в боротьбі, але йому потрібно було навчитися вибирати правильну позицію, грунтуючись на положенні центрального захисника. Іноді він сердився на мене під час тренувань".


"Тоді я сказав йому, що перше, чого він повинен навчитися-це знайти манери і бути людиною. Необхідно залишатися скромним, щоб рости як футболіст".

"Пам'ятаю, як перед одним з матчів Кубка Лібертадорес, він взувався, щоб вийти з роздягальні. Рамірес думав, що я не випущу його в старті. Але я випустив. Сказав Еріку, що йому потрібно розташовуватися між Ліберо і центральним захисником на тій стороні, де знаходиться м'яч, щоб у нього з'явився простір.


"У тій грі Рамірес забив гол, який надав йому впевненість у своїх силах. Він володів хорошими якостями. Навіть будучи молодим, Рамірес міг грати один в один проти захисників суперника. Потім Ерік попросив знайти для нього агента".


"Рамірес - це Рамірес. Його не потрібно ні з ким порівнювати. Але якби мене запитали, на кого з футболістів він схожий за манерою гри, то я б назвав Кейна. Ерік вміє знаходити моменти", - наводить слова Ренауро balonazos.com.

Ждем, ждем.