11 жовтня 2021 13:14

"Барса" хотіла підписати форварда "Бенфіки" Нуньєса, коли він грав за "Альмерію". Уругваєць двічі забив каталонцям у цій Лізі чемпіонів

"Барселона" цікавилася молодим нападаючим Дарвіном Нуньєсом до його переходу в "Бенфіку".


Представники каталонського клубу звернули увагу на форварда ще під час його виступів за "Пеньяроль", проте конкретний інтерес з'явився, коли він яскраво проявив себе в "Альмерії" в Сегунді. "Барса" бачила в Нуньєсі нападника з перспективою на майбутнє. До того ж влітку 2020 року команду покинув Луїс Суарес.

У своєму дебютному сезоні в Іспанії уругваєць забив 16 голів у 32 матчах у другому за силою дивізіону. "Барса" хотіла викупити частину прав на футболіста і залишити його в оренді в "Альмерії" ще на рік. Також передбачалося, що "Альмерія" отримає 20 відсотків від суми подальшого продажу гравця.

Сторони обговорювали суму трансферу в районі 15-20 мільйонів євро. Однак "Барселона" в кінцевому підсумку відмовилася від угоди, так як не могла собі її дозволити через фінансові труднощі.

Потім у боротьбу за Нуньєса включилася "Бенфіка", яка заплатила за нього 25 мільйонів євро. Цей продаж став рекордним для іспанської Сегунди.

Повідомляється, що "Барселона" як і раніше зберігає інтерес до Нуньєсу, проте придбати його зараз буде вже набагато складніше.

29 вересня 22-річний форвард зробив дубль у матчі з "Барселоною" у 2-му турі групового раунду Ліги чемпіонів (3:0).