10 жовтня 2021 21:36
4

"Історія з Маліновським це показує". Вацко - про те, що схема Петракова важливіша імен

Журналіст Віктор Вацко в ефірі "Великого футболу" на каналі "Футбол 1" прокоментував першу перемогу Олександра Петракова на чолі збірної України.


- Чи можна сказати, що у команді Петракова схема та тактичні напрацювання важливіші за імена?


- Я думаю, так. Думаю, можна про це говорити. Нам вже історія, практика показує. У Петракова є своє бачення футболу, є свій підхід до футболу. Ці бачення і підхід принесли йому результат, в тому числі і на чемпіонаті світу U-20. І те, у що він вірить. Якщи ти віриш у свою схему, свій підхід, якщо він дає результат - звичайно, ти працюєш за цією моделлю. Остання справа - засуджувати будь-якого тренера, його стиль гри. Головне в футболі - результат.


І мені в першому таймі і наприкінці другого збірна України дуже сподобалася швидкісними переходами від оборонної роботи до атакувальної. Чи є це фішка стилю Петракова? Я дуже хочу побачити збірну України в матчі, коли вона буде змушена грати першим номером, розкривати дисципліновану оборону суперника. Поки що ми всі знайомимося із футболом, який пропонує Петраков нашій збірній.


Але те, що для нього імена відходять на другий план... Історія з Маліновським це показує. І ця історія показова.


Фото - сайт телеканалів "Футбол 1/2/3"

А что ,уже кого-то победили ? Так финны и не собирались на чемпионат ехать )))))
Ой, якщо ж пролетять Боснії, то всі ці журналісти швидко змінять думку і Маліновський стане одразу важливіше за схеми)). І тренера розмажуть. Після Казахстану розмазали. Тепер вирвали перемогу і почалось підлабузництво. Все швидко змінюється.
Тому я і далі вважаю, що важливіше мати в своєму розпорядженні всіх найсильніших, а не розкидатись гравцями вартістю по 30 млн євро. І що схема 5-4-1 проти сильних команд не спрацює. Немає для схеми ні ресурсів, ні начених гравців у неї грати.
Сховати
Чапыч, "Летом 2019 года было официально объявлено о переходе Малиновского в «Аталанту». Основной контракт рассчитан на 5 лет, сумма трансфера составила 13,7 млн евро."
Когда кто-то заплатит за него тридцатку, тогда и можно будет о чём-то поговорить. Задолбала уже эта дрочка на неплохого, но не более того, футболиста.
Сховати
Santos,
А кто у нас на сегодня лучше? Ну, может, Яремчука подороже купили. Всё !